Connect with us

technokrata

Karcálló borítás, LED-es kijelző – új laptoppal jelentkezett a Fujitsu

Laptop

Karcálló borítás, LED-es kijelző – új laptoppal jelentkezett a Fujitsu

GPS-ként is használható a Lifebook P3110-es.

A Lifebook P3110 prémium minőségű, karcolásálló fényes lakkborítása fekete, rubinvörös és ezüst kivitelben rendelhető. A munkavégzés kényelméhez az eszköz mindössze 1,6 kg súlya is hozzájárul. A 16:9 képarányú, 11 colos képátlójú kijelzővel bíró masina 1,6 kilogrammos tömeggel rendelkezik.

Környezetbarát komponensekből készült, ultra-kisfeszültségű Intel processzorral dolgozik a Lifebook család új tagja. A LED-es kijelző növeli az akkumulátor-üzemidőt és az energiahatékonyságot, valamint az Energy Star 5.0 szabvány követelményeinek is megfelel. Az LCD kávájába egy 1,3 megpixeles kamera került. A gyártó mintegy hat órás akku-üzemidőt adott meg ezen modelljére.

A gép integrált pre-n WLAN, Bluetooth és opcionális beágyazott 3G/UMTS modulja folyamatos csatlakozást biztosít, az integrált Bluetooth pedig vezeték nélkül szinkronizálja a Lifebook és a kézieszközök adatait. A készülékekbe egy új fejlesztésű 3G/UMTS modul került, amely a HSDPA/HSUPA szabványok támogatása mellett egyben GPS-ként is funkcionál.

A Lifebook P3110 noteszgép rubinvörös és fekete változata 2009 novemberétől kapható Magyarországon. A gép ajánlott fogyasztói alapára nettó 199.900 Ft.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu