Connect with us

technokrata

Keveset fogyasztó, hatékony szünetmentes tápegységek

Laptop

Keveset fogyasztó, hatékony szünetmentes tápegységek

A hazánkban még ismeretlen CyberPower az APC nyomdokaiba lép – itthon is. Nem csak a kézikönyv, hanem a kezelőszoftver is magyar nyelvű, ígéri a távol-keleti vállalat.

Tegnap tartotta magyarországi bemutatkozó sajtótájékoztatóját a CyberPower Systems. Az elsősorban UPS megoldások fejlesztésével és gyártásával foglalkozó vállalat bemutatta akár 75%-os energia megtakarítást kínáló Green Power UPS technológiáját, és Európában először Professional Rack Mount XL termékcsaládját, mely nagyvállalati környezetbe tervezett UPS megoldás számos kiegészítő funkcióval. A CyberPower Systems magyarországi értékesítési partnere az AlphaSonic Kft.; és a terméktámogatást is az AlphaSonic látja el, magyar support kollégákkal.

Peter Gamsjaeger, a CyberPower Systems képviseletében ingyen tajvani „nyaralást” ajánlott fel a sajtótájékoztatón annak, aki legalább ugyanolyan hatékony szünetmentes tápegységet tud hozni, mint amilyenek a tajvani tulajdonban levő vállalat termékei. Emellett felajánlott 25 ezer eurót is, arra az esetre, ha egy, a cég által gyártott termék hibájából felhasználó adatvesztés és/vagy hardvereszköz sérülés következne be. Erre a promóció kezdete óta, azaz három éve nem volt példa, hangzott el a tegnapi eseményen.

GreenPower UPS
A CyberPower Systems egyedi fejlesztésű GreenPower UPS technológiája környezetbarát és energiahatékony használatot ígér, kis üzemeltetési költség mellett. A technológia 75%-kal alacsonyabb energiafogyasztást, CO2 kibocsátást, és 80%-kal kisebb hőtermelést tesz lehetővé (a „hagyományos” termékekhez képest), 100%-os teljesítmény mellett. Számszerűsítve egy 400VA teljesítményű táp esetén Magyarországon évente ez 1600 Ft költségmegtakarítással és 28 kg-mal kevesebb CO2 kibocsátással jár. A megtakarítás 2200 VA teljesítményű UPS esetén már 12000 Ft évente, valamint 222 kg-mal kevesebb CO2. Az energiaárak folyamatos emelkedésével a megoldás gazdaságossága egyre nő.

GreenPower UPS

CyberPower Systems Professional Rack mount XL termékcsalád
Az Európában debütáló, hazánkban bemutatott termékcsalád nagyvállalati környezetbe tervezett, kritikus funkciójú szerverek, telekommunikációs eszközök, VoIP és internetszolgáltató eszközök tápellátására ajánlott megoldás, mely tiszta szinusz hullámokkal biztosít megbízható, állandó tápellátást és védelmet az esetleges áramingadozások, túlfeszültség okozta károk ellen. Az XL termékcsalád minden modellje GreenPower UPS technológiával rendelkezik.

Professional Rack mount XL

A gyártó további érdekességeket kínáló termékei közé tartozik az Emergency Power System is, mely akár egész családi házak, raktárak, üzemek áramellátását képes megoldani áramszünet idején. Gamsjaeger szerint ezeknek az eszközöknek a tesztje Oroszországban és Nigériában zajlott. Elmondása szerint az afrikai kontinensről hazaérkezett modellek igen viharvert állapotban kerültek vissza a tajvani céghez, nem egy házán Kalasnyikov ütötte golyónyomok éktelenkedtek; ugyanakkor a kiépített infrastruktúrától távol is áramellátást biztosító berendezések működőképesek maradtak.

Emergency Power System

A CyberShield termékek pedig telefonos, Internetes és kommunikációs hálózatok hardvereszközeinek tápellását biztosítják áramkimaradás esetén.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu