Connect with us

technokrata

Gyorsabb Kingston pendrive-ok

Laptop

Gyorsabb Kingston pendrive-ok

A Kingston növelte a DataTraveler 410 USB-meghajtó sebességét.

A Kingston Technology Europe bejelentette, hogy a Kingston DataTraveler 410 USB-meghajtó olvasási és írási sebességét egyaránt 20 MB/mp értékre emelte. A 4 GB, 8 GB, illetve 16 GB és 32 GB kapacitású változatokban kapható DataTraveler 410 gyorsabb fájlátvitelt tesz lehetővé, és képes az adatok jelszavas védelmére is. A meghajtón található SecureTraveler szoftver segítségével létrehozható egy jelszóval védett zóna is az USB kulcson.

A Kingston először a nagyobb kapacitású (16/32 GB), DataTraveler I G2, DataTraveler 101 és DataTraveler 112 meghajtók sebességét növelte 10 MB/mp értékre, majd ezt követte a DataTraveler 410 adatátviteli sebességének növelése.

A Kingston Data Traveler USB-meghajtókhoz ötéves garancia és napi 24 órás technikai támogatás jár. A különböző méretű modellek javasolt fogyasztói ára: 3840, 6775, 12.945, 30.10 forint.

DataTraveler 410
– Kapacitás: 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB (a kapacitás egy része a formázáshoz és egyéb funkciókhoz szükséges, ezért nem alkalmas adattárolásra)
– Méret: 66x18x11 mm
– akár 20 MB/mp olvasási és írási adatátviteli sebesség
– hőmérséklet működés közben: 0-60 oC
– tárolási hőmérséklet: -20-85 oC
– a zárókupak nélküli, elfordítható csatlakozós megoldásnak köszönhetően az USB-csatlakozó mindig védve van, és a kupakot sem lehet elveszíteni
– garancia: öt év
– tartalmazza a Windows rendszerekhez készült SecureTraveler biztonsági szoftvert
– Együttműködik a Vista-alapú rendszerek Windows ReadyBoost funkciójával, bár a SecureTraveler szoftver nem működik megfelelően, ha a gyorsítótár engedélyezve van a meghajtón. A ReadyBoost gyorsítótár azonban engedélyezhető másik meghajtón.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu