Connect with us

technokrata

Érintőképernyős, Wi-Fi képes nyomtatók

Laptop

Érintőképernyős, Wi-Fi képes nyomtatók

Laponként egy centes költséget ígér a Lexmark.

A Lexmark közép-európai sajtótájékoztatóján jártunk szerdán; a Bécsben tartott eseményen a vállalat helyi és amerikai képviselői büszkén jelentették be egy négy éves fejlesztőmunka eredményét. A Vizix nyomtatási technológia létrehozására fordított erőfeszítések különösen fontos időszakban értek be: a Lexmark nyolc tintasugaras printere a jóminőségű és költséghatékony nyomtatás mellett egyszerre tud vezetékmentes módon csatlakozni, illetve javuk (4,3 colos méretű, kapacitív elven működő) érintőképernyős vezérlőszerveket is kapott.

Lexmark Pro 905

A 99-399 euró közötti áron forgalomba kerülő modellek közül három tartozik ez utóbbi táborba. A demonstráció alatt Sam Gardiner, a Lexmark kutatási és fejlesztési részlegének vezető termékfejlesztési menedzsere mutatta be, miért van létjogosultsága a mobiltelefonoknál egyre népszerűbb funkciónak. A multifunkciós eszközök vezérlése már annyira bonyolulttá vált, hogy azt a gyártók többnyire gombrengeteggel tudják csak megoldani: a nyomtató/fax/fénymásoló berendezéseken tucatjával sorakoznak a kezelőszervek. Érintésérzékeny kijelzővel viszont mindig csak az aktuális feladathoz szükséges funkciók jelennek meg a felhasználó előtt, aki így nem csak gyorsabban, de hatékonyabban is tudja elvégezni irodai papírmunkáját.

Néhány a további újdonságok közül: egységesítetté válnak a Lexmark tintapatronjai, így nem kell minden egyes típushoz „összevadászni” a kis tartályokat. Az otthoni verziókra három, a kisirodai gépekhez öt év garanciát vállal a Lexmark. A négy csúcskategóriás termék wireless csatlakozása a 802.11n szabványt is támogatja, így még vezetékek nélkül sem okozhat problémát a lassú átvitel. És ha már elhagytuk a drótokat: a nyomtatók támogatják a WPS biztonsági eljárást.

Lexmark S605

Eco Mode-juk révén automatizálhatóvá válik a környezetbarát, erőforrás-takarékos printelés: kétoldalas nyomatok készíthetők, az LCD panelek rövid idő alatt lecsökkentik a kijelző fényerejét. Képesek névjegykártya-szkennelésre, és az adatok digitális kezelésére (például a Microsoft Outlookba, Windows CE-be vagy Palm OS-be importálására).

Forgalmazásuk szeptemberben kezdődik.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu