Connect with us

Hirdetés

technokrata

Horror a nappaliban: a Dead Space előzményei

Laptop

Horror a nappaliban: a Dead Space előzményei

A Dead Space univerzum vadonatúj hőssel, történettel és szereplőkkel bővül. Trailer.

Az Electronic Arts fellebbentette a fátylat a Dead Space Extraction játékról, mely az akció-horrorjátékot készítő stúdió vadonatúj játéka. A Nintendo Wii konzolra fejlesztett változat a 2008-as játék előzményeit dolgozza fel, azokat az eseményeket, melyek Isaac Clarke küldetéséhez vezettek az USG Ishimurán. A Dead Space Extraction a Wii mozgás-irányításával hoz akciódús horror-élményt a nappalikba.

A Dead Space Extraction egy maroknyi űrbéli telepes történetét meséli el, akik elkeseredetten próbálnak megmenekülni a világűr végtelen messzeségében eldugott Aegis VII bányászkolóniát sújtó rettenetes fertőzéstől. A játékban új hősnő tűnik fel, és ahogy a személyzet lassan áldozatul esik egy rejtélyes ragálynak, kiderül, hogy túlélésükre az egyetlen esély az ő megmentése. A Dead Space Extraction új szereplőket, fegyvereket, ellenségeket, rejtvényeket és kooperatív többszemélyes játékmódot vezet be a történetbe.

„A Dead Space fejlesztése közepette ráébredtünk, hogy a történetből rengeteg dolog még elmondásra vár. A Dead Space Extraction pedig mindezt azzal az intenzitással és vérfürdővel mondja el, amit a rajongók elvárnak!” – nyilatkozta Glen Schofield, az EA Redwood Shores stúdió alelnöke és vezérigazgatója. A fejlesztőcég szerint a játék a tervek szerint 2009 őszén kerül az üzletekbe. A termék még nem kapott ESRB és PEGI besorolást.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés