Connect with us

Hirdetés

technokrata

Önfeledt száguldás: megjelent a Burnout Paradise Ultimate Box

Laptop

Önfeledt száguldás: megjelent a Burnout Paradise Ultimate Box

PC-n is megjelent az autóversenyző játék, amely többszemélyes offline módot is kínál.

Világszerte megérkezett az üzletekbe az Electronic Arts Criterion Games stúdiója által fejlesztett Burnout Paradise The Ultimate Boksz. Ez egy különleges kiadás, mely tartalmazza a Burnout Paradise játékot, a korábban kiadott Cagney és Bikes letölthető tartalomfrissítéseket, valamint a vadonatúj Burnout Paradise Party csomagot.

A „Party Pack” többszemélyes offline módba ülteti át a Burnout Paradise adrenalin pumpáló játékélményét, ahol a játékosok különböző kaszkadőr-, sebesség- és készség-orientált versenyeken küzdhetnek egymás ellen. A játékmód lehetővé teszi akár nyolc barát „passzold ide a vezérlőt” stílusú versengését. A Party csomag rengeteg új szolgáltatást is tartalmaz, köztük a versenyzésbe épített újraindítási lehetőséget, a korai járművek könnyebb kezelhetőségét, valamint egy élő híroldalt a Playstation 3 verzióhoz, a Burnout Paradise Networköt, mellyel a játékból vagy azon kívülről is nyomon követhetők a barátok, és lépést tarthatunk a legújabb Burnout hírekkel.

A Burnout Paradise The Ultimate Box a játék PC-s debütálása. A PC-verzió támogatja a több monitoros megjelenítést, a rendkívül nagy felbontású grafikát, a mozgó tárgyak elmosódását, a lágy árnyékeffektust és egyéb vizuális különlegességeket. Az angliai Guildfordban működő Criterion Games által fejlesztett Burnout Paradise The Ultimate Box a PEGI 7+ besorolást kapta.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés