Connect with us

Hirdetés

technokrata

GraphicBooster – külső videokártya laptopokhoz

Laptop

GraphicBooster – külső videokártya laptopokhoz

Teljesítménylöket a Fujitsu-Siemens noteszgépeknek.

A Fujitsu-Siemens ígérete szerint akár majdnem 500 százalékos grafikus teljesítménybeli növekedést is el lehet érni a GraphicBooster alkalmazásával, melyet a vállalat elsőként új Amilo Sa 3650-es noteszgépéhez tesz elérhetővé. A grafikus egység 18x13x3,35 cm mérettel és kilogrammos tömeggel rendelkezik; belül pedig egy az ATI Mobility Radeon HD 3870 grafikus vezérlő és 512 MB dedikált grafikus memória található. Ennek köszönhetően a noteszgép 3D játékokkal, HD videókkal és HD képfeldolgozási feladatokkal is boldogul. Sőt, a géphez akár három megjelenítő is csatlakoztatható. A GraphicBooster DVI-I és HDMI, az AMILO Sa 3650 noteszgép pedig DVI-I csatlakozóval rendelkezik. A kis fogyasztású csomag két USB 2.0 portjához vezeték nélküli billentyűzet és egér is csatlakoztatható.

Az Amilo Sa 3650 noteszgép AMD processzorra alapul és maximum 4 GB központi memóriával rendelkezik. Emellett integrált draft-n WLAN és Bluetooth 2.0 technológiát, és ATI Radeon HD 3200 alaplapi grafikus vezérlőt is tartalmaz. Akkumulátor-üzemideje maximum 4,5 óra. A 13,3 hüvelyk méretű, 2,4 kilogrammos laptop Double Layer támogatást nyújtó SATA SuperMulti-Format DVD-íróval, folyadékálló billentyűzettel és sokféle illesztőfelülettel (pl. DVI-I, eSATA, USB 2.0, 15-in-1 kártyaolvasó) szerelten érkezik majd, természetesen a Fujitsu Siemens Computers új formatervére épülő designnal.

A 3 kilogrammos, kézitáska-mérete dacára a hagyományos felső kategóriás PC-k grafikus teljesítményét nyújtó duó sokféle felhasználói csoportnak ideális megoldás: a játékok és a LAN-partik kedvelőinek éppúgy, mint az egyetemi munkához noteszgépet, de otthoni feladataikhoz teljes értékű grafikus teljesítményt igénylő építészhallgatóknak. Az Amilo Sa 3650 és az Amilo GraphicBooster hazánkban 2009 januárjában kerül a szaküzletek polcaira, 279.990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés