Connect with us

technokrata

Ki tudja a szerviz számát?

Laptop

Ki tudja a szerviz számát?

Ma már valóság: a készülék maga szól be a szerviznek, hogy javításra szorul.

Olyan apróságnak tűnő galiba, mint a nyomtató-toner kifogyása, szinte megbéníthatja a vállalat, vagy egyes részlegek életét. Ilyenkor a nyomtatás csak teher a vállunkon. Gyakran percekig kutakodunk a fiókban, lapozgatunk a jegyzetek között, hogy kihez is kell ilyenkor fordulni a hiba elhárításáért. Sokszor nem tehetünk mást, csak jelezzük a problémát a beszerzésért felelős személynek, remélve, hogy idejében gondoskodott a kellék pótlásáról. Ha ez véletlenül elmaradt, a sokszor napokig tartó átfutási idő miatt számos újabb kellemetlenség adódhat.

Ma már nem feltétlenül kell idegeskednünk a kellékanyagok pótlása miatt, mivel a Canon eMaintenance szolgáltatásával gyerekjáték a fogyó anyagok kezelése és a rendelési folyamat automatizálása. A felhasználó még észre sem veszi, hogy vészesen fogy a toner, mikor a Canon távoli készülékkezelő és karbantartási szolgáltatásán keresztül a szerviz már dolgozik is a közelgő fennakadás elhárításán.

Mi is az eMaintenance?
Az eMaintenance szerviz Canon egyedi távoli diagnosztikai rendszerén (RDS) alapul, amellyel újszerű szervizszolgáltatást biztosít a vállalati részlegeknek és intézményi munkacsoportoknak. Ma már a legtöbb Canon berendezés rendelkezik beépített eMaintenance funkcióval; a megelőző karbantartásnak köszönhetően nő a készülékek működési ideje. A szolgáltatással automatizálható a kellékanyagok kezelése és a rendelési folyamat, a számlálók leolvasása és továbbítása automatizálásában. Emellett a készülék meghibásodásáról automatikusan értesíti a Canon szerviz szolgálatát, valamint adatokat gyűjt a készülék kihasználtságáról.

Bármilyen, a normális üzletmenetet megzavaró esemény adódik Canon készülékein, a szervizszolgáltató azonnal automatikus értesítést kap, gyakran még azelőtt, hogy a felhasználó egyáltalán érzékelné a problémát. Így rövidebb ideig vesztegel a készülék, az automatikus számláló-leolvasás révén pedig kontrollálhatók és allokálhatók az egyes területi egységek nyomtatási költségei.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin