Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobil szórakoztatóközpont a Toshibától

Laptop

Mobil szórakoztatóközpont a Toshibától

Tűzcápa és társai.

A Toshiba bemutatta a Qosmio termékcsalád legújabb tagjait: az F50, a G50 és az X300 laptopokat. A Toshiba Qosmio X300, gamerek számára készült laptop a játék- és multimédiás alkalmazásokat formálja hordozható élménnyé. A laptop-család tagjai a különböző játékosok eltérő igényeit is kielégíti. A 17 hüvelykes WXGA+ széles képernyőjű kijelző, a Harman Kardon sztereó hangszórók és a különálló mélynyomó révén a Qosmio X300 tökéletes és hordozható, a profi játékosok számára készült laptop. A játékokat kedvelők számára készültek az Intel Centrino 2 processzortechnológiára épülő Intel Core2 Duo P8600 processzoros modellek, az extrém élményekre vágyók pedig az Intel Core 2 Extreme X9100 processzoros modellek közül választhatnak. A család minden tagja kiemelkedő grafikai képességekkel rendelkezik: a legkisebb gép is NVIDIA GeForce 9700M GTS adapterrel rendelkezik, a legerősebb modellt pedig az NVIDIA GeForce 9800M GTS SLI grafikus processzorral szerelték.

A Qosmio X300 belső értékeit kiegészíti a különleges „Fire Shark” (tűzcápa) külsővel ellátott LCD-borítás. Szemrevaló, vörös LED-háttérfény világítja meg a multimédiás billentyűsort, az érintőlapot és a hangszórókat, míg a mélynyomókat egy különleges, lángnyelvet formáló grafika borítja. A mintás és csillogó kéztámasz valamint a fémes színű egérgombokkal kiegészített, beépített érintőlap kifinomult tapintási élményt nyújt.

A Toshiba Qosmio F50 és G50 laptopok a legizgalmasabb szórakoztató-technológiát ötvözik a stílusos és elegáns megjelenéssel. Az új modellek a világ első cellaalapú médiafeldogozást alkalmazó hordozható számítógépei, amelyek a Toshiba négymagos HD-s képfeldolgozó lapkája (SPURS Engine) segítségével a normál DVD-filmeket képesek nagy felbontásúvá alakítani. Az F50 és G50 noteszgépek Intel Core 2 Duo processszorral, Windows Vista operációs rendszerrel és kategóriavezető NVIDIA grafikus kártyával vannak felszerelve, amelyek megdöbbentően élethű képet biztosítanak. A zenehallgatás és a filmnézés igazi élményét a Harman Kardon hangszórók biztosítják. A hordozható mozizás élményét nyújtó modellek univerzális, kétrétegű DVD-meghajtóval rendelkeznek.

Az Qosmio F50 és G50 kialakítása és formatervezése komoly, stílusos külsőt kölcsönöz a laptopnak. A dizájn tökéletesen követi a nemrégiben kialakított elegáns és egyben modern színvilágot. Az ívelt vonalvezetés és a fekete-króm színpárosítás egyesítve a LED-es háttérvilágítással igazi profizmusról árulkodik.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés