Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriás Lenovo notebook

Laptop

Óriás Lenovo notebook

Van rajta minden, mi szem-szájnak ingere: hatalmas kijelző, numerikus billentyűzet és érintésérzékeny beviteli felület. És ami belül lapul…

17 colos LCD-vel szerelten kínálja a hét elejétől kezdve a Lenovo legújabb noteszgépét, a Thinkpad W700-ast. Hatalmas kijelzője lehetővé tette, hogy a hordozható számítógépekről legtöbbször lespórolt numerikus billentyűzet is helyet kapjon rajta. Ám nem csak ez az egyetlen érdekessége a masinának; amint az az alábbi videón is látszik, érintésérzékeny felületén (ami MELLETT még rendelkezik touchpaddel is) a megszokottól eltérő módon is kommunikálhatunk a mobil eszközzel. Emellett ellátták színkalibrálóval is, ami a profi fotósoknak, kiadványszerkesztőknek fontos kiegészítő lehet.

Ugyanakkor nem spórolt a távol-keleti gyártó a belsőt illetően sem. Négymagos processzor dolgozik benne: az Intel egyik pontosabban meg nem nevezett Quad Core Extreme CPU-ja. Emellé Nvidia grafikus vezérlőt szerelt a vállalat: egy Quadro FX 3700-as áll a munkaállomásokra váró feladatok ellátására készen, 1 GB-nyi memóriával. Operatív tára pedig akár 8 GB-os kapacitású is lehet (DDR3 SDRAM-okról beszélünk).

Két merevlemez-dokkolóval látták el, így a winchestereket RAID 0 vagy 1 kötetekbe lehet szervezni – de igény szerint akár el is hagyható a mágneses adatrögzítési forma, és SSD is szerelhető a masinába. Opcionálisan Blu-ray író jár hozzá – amennyiben ránk szakadt a bank. A W700-as ugyanis közel 3000 dollárba kerül, és ez még csak az induló ára.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés