Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan néz ki a következő Windows?

Laptop

Hogyan néz ki a következő Windows?

Állítólag screenshotok szivárogtak ki a Windows 7-ről.

Hivatalosan meg nem erősített hírek szerint 2010-re valóban lesz új asztali operációs rendszerünk – a Windows 7 nagyjából két év múlva fog debütálni a piacon. A kliens változatokból továbbra is készül 32 bites verzió, a Windows Server 7 nevű szerverváltozat viszont minden bizonnyal csak 64 bites lesz.

Az OS kapcsán azonban nagyon titkolózik a Microsoft – nyilván nem akarja azt a hibát elkövetni, amit a Vistával sikerült. Nevezetesen a 2006-ban bemutatkozott Windows az eredeti tervekhez képest éveket késett, és csak úgy tudott megjelenni, hogy számos, korábban beígért funkciót (például az új file-rendszert) teljes egészében ki kellett belőle hagynia Redmondnak. Ha a Windows 7 kapcsán keveset ígér, akkor azt könnyebb is betartani.

Visszatérve a képernyőmentésekre: a Winners of Life blogon a minap számos screenshot jelent meg, melyeket a blogot író az új microsoftos operációs rendszerből szerzettnek tulajdonított. Ezt azonban hivatalosan nem erősítette meg a szoftverfejlesztő vállalat, így a hír igazságtartalma egyelőre nem állapítható meg. Többen a Vistától elütő, Mac OS X-re hasonlító kinézet miatt vonják kétségbe a képernyőmentések valódiságát.

Állítólag a májusi, második mérföldkő elérésével kerültek ki a képek az Internetre. További képekért kattintson az alábbi linkre!



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés