Connect with us

Hirdetés

technokrata

DVD-írás 22x-es sebességen

Laptop

DVD-írás 22x-es sebességen

Adatrögzítés sosem látott tempóban.

A Samsung WriteMaster SH-S223 olyan túlírási lehetőséget kínál, amely a lassabban írható korongokon is lehetővé teszi a többszörös írási sebességet. Az OverSpeed technológia segítségével a felhasználók 16x-osan írható lemezeket akár 22x-esen is megírhatnak, vagy a 8x-osan írható lemezeket 12X-es sebességen. Az alacsonyabb sebességű nyersanyag költséghatékonyabb, mint gyorsabb társaik, ezáltal a felhasználók pénzt takaríthatnak meg, miközben gyorsabban írják a lemezeiket.

Az SH-S223-as különböző írási sebességekre képes. 22x-esen írja a DVD+/-R lemezeket, 12x-esen a DVD-RAM korongokat és 16x-osan a DVD-R Dual Layereket. Az újraírható lemezeket is kezeli: 8x-os írási sebességre képes DVD+RW és 6X-osra DVD-RW esetében. A meghajtó elsőként az elérhető DVD írók közül, támogatja a DVD-RW DL lemezek írását is 2x sebességgel.

SATA intrfésszel kapcsolódik a PC-hez és ingyenes programcsomagot kínál hozzá a Samsung, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyedén létrehozzanak fotó, videó, vagy adat lemezeket. Néhány kattintással – és a Live Update program segítségével – a DVD-író firmware-je is frissíthető az Interneten keresztül.

A Samsung SH-S223-as modellje a WriteMaster termékcsalád íróihoz hasonlóan számos speciális technológiával van felszerelve, amelyek között a SAT (Speed Adjustment Technology), a TAC (Tilt Actuator Compensation) és a Double OPC (Optimum Power Control) eljárások egyaránt megtalálhatóak. A Buffer Under Run Free Technology segítségével a korongok írása, még nagy sebesség mellett is stabil és megbízható marad, az ABS (Automatic Ball Balancing System) rendszernek köszönhetően pedig a vibrációkat és a zavaró hanghatásokat is sikerült a minimum közelébe szorítani. Mindezen technológiák mellett a meghajtót környezetbarátra tervezték, és RoHS minősítéssel is rendelkezik.

A távol-keleti vállalat új termékének ára előreláthatóan a jelenlegi SH-S203 20x DVD író árával fog megegyezni így megközelítőleg nettó 5000 Ft lesz a kiskereskedelmi forgalomban. Boltokba kerülése áprilisra várható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés