Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagy számítógépek, sok a kábel? Van megoldás

Laptop

Nagy számítógépek, sok a kábel? Van megoldás

APC: a megszokottnál mélyebb rackszekrény.

A NetShelter SX 1200 mm mély adatközponti rackszekrény a nagyobb mélységű szerverek és a nagy kábelkötegek rendezését, védelmét segíti, ennek érdekében 130 milliméterrel mélyebb a szokásos adatközponti rackeknél, és kábelnyílásai is nagyobbak a megszokottnál. Az APC megoldásai a nagysűrűségű szerverek és hálózati alkalmazások megbízható, rackbe szerelt környezetben történő felügyeletében és védelmében segítenek.

Annak érdekében, hogy a rackben több áramellátó és adatkábeleket lehessen elhelyezni, a megoldás hátulján további két kábelcsatornával rendelkezik. Ezek a hátsó kábelcsatornák további helyet biztosítanak a rack hátuljában található áramelosztók és az akár négy függőleges rackben elhelyezett tápelosztó egységek (PDU-k) rögzítésére a rackszekrény egyik oldalán. A hátsó kábelcsatornák emellett áttekinthetően rendezik a kábeleket, és távol tartják a PDU-kat a kábelrendező karoktól.

A NetShelter SX 1200 mm mély rack tetőeleme is fejlettebb: ugyanazt a külsőt kapta, mint a szabványos rack-tető, ugyanakkor szélein nagyobb kábelnyílásokkal rendelkezik. A kialakítás révén javul a kábelek elérhetősége, míg a megnagyobbított hátsó középső nyílás révén könnyebben vezethetők át és rendezhetők a nagyobb kábelkötegek.

A rackszekrény három méretben érhető el, így több szervertípus méretigényeinek is megfelel: 42U/600 mm, 48U/600 mm és 42U/750 mm. A szekrény hazánkban mérettől függően 316 000 Ft – 400 000 Ft közötti kiskereskedelmi áron érthető el.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés