Connect with us

Hirdetés

technokrata

Következő generációs technológiai újdonságok – karnyújtásnyira

Laptop

Következő generációs technológiai újdonságok – karnyújtásnyira

(Szórakoztató)elektronika: mire vágyunk jövőre?

Már most a világ több ezer vállalata készül a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai kereskedelmi vásárára, a 2008-as nemzetközi CES-re, amelyet 2008. január 7-10 között rendeznek meg Las Vegasban. A legújabb technológiai innovációk fellegvárának számító kereskedelmi vásáron tavaly 140 ország 2 700 kiállítója vett részt.

Nem csoda, hogy vezető világcégek ilyen nagy lelkesedéssel várják a CES kiállítást, hiszen mindazokat a következő generációs technológiai újdonságokat, amik csak jövőre kerülnek kereskedelmi forgalomba, a CES nemzetközi vásáron mutatják be. Minden évben számtalan új termék jelenik meg a vásáron; például a szórakoztató elektronikai eszközök közül olyan mérföldköveket is itt mutattak be, mint a videó-, CD- vagy DVD lejátszó, műholdas rádió, plazma TV, HD DVD, HD rádió vagy az IPTV.

A nemzetközi vásáron bemutatott termékek a bemutatást követően hamarosan mind életünk szerves részévé válnak. Jelenleg a nemzetközi CES 30 termékkategóriát foglal magában, köztük vezeték nélküli és hordozható szórakoztató elektronikai eszközöket, digitális képfeldolgozó eszközöket, audio- és video eszközök számítógépes- és hálózati eszközeit, gépjármű-elektronikai eszközöket, valamint otthoni és irodai kiegészítőket.

A nemzetközi CES kereskedelmi vásár a világ egyik legfontosabb üzleti kezdeményezése, ahol világcégek vezetői számára lehetőség nyílik új kapcsolatok kialakítására és a mai üzleti légkör számára nélkülözhetetlen személyes találkozásokra. Az új termékek összehasonlításának és értékelésének legkiemelkedőbb fórumaként számon tartott kereskedelmi vásárt, annak nemzetközi hírnevét valamint média megjelenéseit kihasználva a vállalatok rendkívül jól tudják cégüket és termékeiket pozícionálni.

A kiállítás és vásár rangos előadásai között a világ legnagyobb és legsikeresebb vállalatai szerepelnek, akik óriási sajtóvisszhangot generálnak a világméretű vásárnak. A vásáron bemutatkozó termékekről 4 500 újságírónak és 2 200 pénzügyi és iparági elemző tudósításának köszönhetően jut el az információ világszerte az olvasókhoz.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés