Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető a legújabb CloneDVD

Laptop

Letölthető a legújabb CloneDVD

Már kipróbálható a DVD-k klónozására használható szoftver legfrissebb, 2.9.0.7-es változata.

DVD-inkről való biztonsági másolatok készítésére használható a szoftver (letöltés), mely képes az eredeti DVD-ről leszedni mind az audio-, mind a videoanyagokat, s pontos másolatot alkotni róla. Használatával nem kell többé attól aggódnunk, hogy a boltban megvásárolt korong egy véletlen karcolás vagy a gyengébb minőségű alapanyagok miatt hirtelen használhatatlanná válva elérhetetlenné teszi számunkra a digitális tartalmakat; de házi videóink rokonainknak, ismerőseinknek való lemásolása is könnyen és gyorsan lebonyolítható a program révén.

Speciális átkódoló technológiája által képes betömöríteni a videoanyagokat, így egy 4,7 GB-nál nagyobb videoállomány lemásolása sem okozhat problémát (igaz, ezt némi minőségromlás mellett lehet véghez vinni). Fejlesztői szerint könnyű a használata, s Film Strip funkciója révén még a kezdők is könnyen ki tudnak igazodni rajta.

A legújabb, DVD Shrinket és Nero Recode-ot jobban támogató, Vista-kompatibilis 2.9.0.7-es változat letölthető gyors Download szerverünkről.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés