Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gigabites adattárolás otthonra

Laptop

Gigabites adattárolás otthonra

Bonyolult szerverépítés helyett csupán egy “dobozt” kell üzembe helyezni fényképeink, filmjeink, zenéink szinte korlátlan tárolásához.

A Netgear Storage Central Turbo (SC101T) helyi háttértárként funkcionál, ezáltal könnyen hozzáférhetővé válik a család bármely tagja számára. Gigabites Ethernet interfésszel működik, aminek köszönhetően gyorsan és könnyedén küldhet és fogadhat zenei fájlokat, fotókat vagy egyéb állományokat. Két 3,5-inches Serial ATA (SATA) meghajtóval rendelkezik: másolatot készít az adatokról, hogy elkerülje az adatok elvesztését, ezzel biztosítva a felhasználói számára a központi tükrözött tárolási megoldást.

A Z-SAN (Storage Area Network) Storage-over-IP (SoIP) technológiával bíró eszköz a SATA meghajtók upgrade-elésével vagy akár további SC101T eszközök hálózatba való bekötésével korlátlanul növelhető a tárhely kapacitása. A szinkronizációs szoftvernek köszönhetően az adatvesztések kiküszöbölhetők, a hálózati tárhely pedig mint fő meghajtó jelenik meg, lehetővé téve ezáltal felhasználói számára, hogy olyan egyszerűen elérjék a SC101T-t, mint egy normál meghajtót.

A készülék bármely routerhez vagy switch-hez csatlakoztatható, és ezek után a konfigurációról már a Smart Wizard gondoskodik. Az eszköz természetesen jelszóval levédhető illetéktelen behatolással szemben.

Egy év garanciával és 24 órás help desk szolgáltatással kínéálja A Netgear Storage Central Turbo termékét.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés