Connect with us

Hirdetés

technokrata

Laptop

Új Photoshop

Megjelent az Adobe Creative Suite 3, ami többek között a kép- és videoszerkesztő alkalmazások új változatát is elérhetővé tette a felhasználóknak.

Az Adobe Systems ma bejelentette a szorosan integrált és szinte minden kreatív munkafolyamatot kiszolgáló Adobe Creative Suite 3 termékcsaládot. A Creative Suite új sorozata az Adobe és a Macromedia termékei legjavát egyesíti, hogy a tervezők és fejlesztők számára a nyomdai, webes, mobil, interaktív, film és videó előállításhoz kreatív lehetőségeket biztosítson. Az Adobe Creative Suite 3 hat teljesen új összeállításban jelentkezik. Idetartozik az Adobe Creative Suite 3 Design Premium és Design Standard kiadás, az Adobe Creative Suite 3 Web Premium és Web Standard kiadás és az Adobe Creative Suite 3 Production Premium. A termékcsaládot az Adobe Creative Suite Master Collection teszi teljessé, amely egy dobozban tartalmazza az Adobe 12 új tervező és fejlesztő alkalmazását.

A legtöbb Adobe Creative Suite 3 kiadás univerzális alkalmazásként PowerPC és Intel alapú Mac-ekre is kapható lesz, és mind a Microsoft Windows XP, mind a Windows Vista operációs rendszert támogatni fogja. A fejlesztő állítása szerint a felhasználók tapasztalni fogják, hogy az Intel alapú Macintosh rendszereken és a legújabb Windows hardveren is alapból futó Creative Suite 3 teljesítménye és sebessége is jobb.

A felhasználói igények alapján született Adobe Creative Suite 3 kiadás- és önálló termékválasztéka bármilyen tervezési témában teljes körűen támogatja a legkorszerűbb munkafolyamatokat. A felhasználók hat teljesen új csomagból vagy 12 önálló verziófrissítéséből, úgymint a Photoshop CS3, a Photoshop CS3 Extended, az InDesign CS3, az Illustrator CS3, a Flash CS3 Professional, a Dreamweaver CS3, az Adobe Premiere Pro CS3 és az After Effects CS3 választhatnak.

A változatos tervezési igények kielégítése érdekében az Adobe Creative Suite 3 egy-egy kiadása az Adobe kreatív termékeiből különböző összeállítást tartalmaz: az Adobe Creative Suite 3 Design Premium nyomdai, webes, interaktív és mobil tervezéshez biztosít nélkülözhetetlen eszközkészletet, míg az Adobe Creative Suite 3 Design Standard a professzionális nyomdai tervezésre és előállításra helyezi a hangsúlyt. Az Adobe Creative Suite 3 Web Premium a vezető webes tervező és fejlesztő eszközöket párosítja, az Adobe Creative Suite 3 Web Standard pedig a professzionális webfejlesztőket szolgálja ki. Az Adobe Creative Suite 3 Production Premium ugyanakkor a videós szakemberek komplett utómunka megoldása. Végül a 12 új kreatív alkalmazást mind egy dobozban tartalmazó Adobe Creative Suite 3 Master Collection segítségével a felhasználók minden médiumra tervezhetnek, legyen az nyomtatás, web, interaktív, mobil, videó vagy film.

Az Adobe Creative Suite 3 család a mobil fejlesztést és a sokoldalú videotartalom kiadást helyezi középpontba. A kreatív szakemberek a kibővült Creative Suite 3 családdal az Adobe videó technológiáit platformtól függetlenül is elérhetik. Emellett a csomag új, közös eleme, az Adobe Device Central javítja a mobil kézikészülékekre fejlesztő kreatív szakemberek termelékenységét. A termékcsalád egyéb megosztott jellemző közé tartozik az Adobe Bridge CS3 frissített verziója, amely a Version Cue CS3, az Acrobat Connect és a kibővült Adobe Stock Photos szolgáltatás azonnali elérését biztosítja.

Az Adobe Creative Suite 3 bemutatását az Adobe egy new yorki rendezvénnyel ünnepli, amely a weben élőben megtekinthető március 27-én keleti parti idő szerint du. 3:30-kor

Az Adobe Creative Suite 3 Design Premium és Standard, illetve az Adobe Creative Suite 3 Web Premium és Standard forgalmazása 2007 áprilisában kezdődik. Az Adobe Creative Suite 3 Production Premium és az Adobe Creative Suite 3 Master Collection Intel alapú Mac OS X rendszerekre, valamint Microsoft Windows XP és Windows Vista platformra kiadott változatának nemzetközi forgalmazása 2007. harmadik negyedévében kezdődik. Valamennyi összeállítás beszerezhető lesz az Adobe hivatalos viszonteladóin keresztül és az Adobe áruházában.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés