Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szénszál, fél centis LCD-vastagság

Laptop

Szénszál, fél centis LCD-vastagság

Kisebb méret, nagyobb fényerő – az Asus új notebookja.

A kompakt, 11” széles képernyős U1F a nagyvárosi rohanásban élő felhasználók számára készült. A külső fekete-fehér zongorára emlékeztető LCD fedél és a rozsdamentes anyagból készült kontúr, valamint a valódi bőr kéztámasz az U1F-nek egyedi külsőt kölcsönöz. A legújabb Intel Centrino Duo Mobil Technológián és Windows Vista operációs rendszeren alapuló eszköz kialakítása nemcsak a notebook teljes mobilitását szolgálja, hanem a védelmét is – a notebook szénszálas, magnézium-alumínium ötvözet borítást kapott, ami egyben a notebook váza is.

Az U1F képernyőjét különleges hátsó LED panel világítja meg, mely fele olyan vastag, mégis 1/3-dal nagyobb fényerejű, mint a hagyományos LCD panel. Kisebb áramfogyasztással, nagyobb fényerővel, gyorsabb válaszidővel rendelkezik. Továbbá a 11,1 inch méretű glare széles képernyő Splendid Intelligens Képjavító Technológiával is rendelkezik. Az LCD borítás igazán kemény, és biztonságos védelmet nyújt a képernyőnek. A beépített ujjlenyomat leolvasó felismeri az élő kéz mintáit kiküszöbölve a hagyományos felszíni jelekből olvasott pontatlanságokat. A beépített TPM hardveres védelem megelőzi a hackerek támadásait, hiszen kódolt jelszavak után kell keresgélniük a titkos adatokhoz való hozzáféréshez.

A nagyfelbontású webkamera az egyik legkisebb jelenleg kapható lencse, mely tökéletesen illeszkedik az U1F LCD keretébe és a beépített mikrofonnal együtt bárhol lehetővé teszi a vezeték nélküli videokonferenciákat. A kiterjedt vezeték nélküli csatlakoztathatóságot a beépített WLAN 802.11 a/b/g és a megnövelt adatátvitelt nyújtó Bluetooth 2.0 biztosítja a nagysebességű Internet hozzáférésért és adatátvitelért. Az ASUS Power4 Gear eXtreme energiamenedzsment 20-25%-kal növeli az akkumulátor élettartamát.

Fizikai paraméterek
Méret: 27,5 x 19 x 1,8-2,9 cm
Tömeg: 1 kg (3 cellás akkumulátorral)



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés