Connect with us

Hirdetés

technokrata

Asus – Lamborghini notebook

Laptop

Asus – Lamborghini notebook

A sportkocsi és a száguldás szerelmeseinek.

A tavalyi Cebit kapcsán, majd 2006 tavaszának közepén is írtunk az Asus Lamborghini márkájú noteszgépéről – most a sportkocsi rajongóit megcélzó hordozható számítógép következő generációjáról számolhatunk be. A külső természetesen maradt extravagáns: fekete-sárga színekkel éri el a gyártó a Lamborghini-stílus átültetését a noteszgépbe; a touchpad melletti felület pedig bőrborítású, ami a felhasználó kezének nyújt kellemesebb alátámasztást gépelés közben.

Egyelőre nem sok technikai információ áll rendelkezésre: az Asus közlése szerint a VX1-hez hasonlóan a VX2 is az Intel Core 2 Duo processzorára alapul; ebből következően ez egy Centrino notebook (lesz). A Windows Vistával forgalomba hozni kívánt készülék két dologban biztosan eltér még az elődtől: egy-egy hangszóró került a billentyűzet alá, két oldalra; illetve a VX2-t ellátták egy integrált 1,3 megapixeles felbontású webkamerával is. Megjelenési ideje és ára azonban még nem ismert.

Autós notebookok
A Terminalon egyébként már több hasonló kezdeményezésről beszámoltunk: például az Acer Ferrari noteszgépeiről, melyek számos változatban jelentek meg az elmúlt néhány évben. Emellett az Itronix cég Hummer notebookját is érdemes megemlíteni, mely az Egyesült Államokban igen népszerű Hummer terepjáró színvilágát és robosztusságát próbálta meg visszaadni, s ezzel híveket szerezni az autó rajongói között. Közös jellemzőjük volt, hogy gyártói a magasabb árszegmensbe pozícionálták őket.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés