Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rengeteg új multifunkciós HP LaserJet masina

Laptop

Rengeteg új multifunkciós HP LaserJet masina

A HP a napokban egyszerre számos új, multifunkciós LaserJet nyomtatóról lebbentette fel a fátylat.

A legfontosabb újdonságok:
-HP LaserJet M3035/3027 MFP nyomtatósorozat: Kompakt, elérhető árú munkacsoportos MFP, 35 oldal/perc sebességgel, jó nyomatminőséggel és kényelmesen használható tűzőgéppel. Az új termék továbbfejlesztett kezelőpaneljének érintőképernyője a műveletek vizuális megjelenítésével egyszerűen kezelhető, segíti mind a telepítést, mind pedig a hibakeresést.

-HP LaserJet M4345 MFP nyomtatósorozat: Az 4345 MFP ideális eszköze a munkacsoportoknak, 43 oldal/perc sebességgel nyomtat és másol, opcionális faxfunkcióval, digitális továbbítással és papírkezelésel, befejezővel és továbbfejlesztett kezelőpanellel.

-HP LaserJet M5035/5025 MFP nyomtatósorozat: A széles formátumú MFP- költség-hatékonyan nyomtat és másol A3 és A4 méretekben, 35 oldal/perc sebességgel. Opcionális fax- és tűzőfunkcióval, fejlett digitális továbbítással és továbbfejlesztett kezelőpanellel.

-HP LaserJet CM1015/1017 MFP: A 8 oldal/perc nyomtatási sebesség (színes és fekete-fehér) a HP ImageREt 2400 technológiával és a HP Colorsphere tonerrel profi dokumentumok és fotók előállítására teszi alkalmassá ezt a megfizethető árú nyomtatót. A kis helyigényű és egyszerűen kezelhető eszköz könnyen elfér az íróasztalon.

A mostani bejelentésekkel kibővült az olyan fekete-fehér technológiájú nyomtatók választéka is, amelyeket az irodai hatékonyság növelésre keresnek a felhasználók, és azoknak a színes nyomtatórendszereknek a választéka is, amellyel a felhasználók az általános irodai dokumentumok és a marketing anyagok hatékonyabb előállításához keresnek. A most bejelentett eszközök:

-HP LaserJet P3005 nyomtatósorozat: Gyors, gazdag funkcióválasztékú hálózati fekete-fehér nyomtatósorozat, opcionális kétoldalas nyomtatással és az Instant-on technológiával. A sorozat tagjai ideálisak az olyan munkacsoportoknak melyek nagy mennyiségű, kiváló minőségű dokumentumot kívánnak nyomtatni, csekély karbantartási igény mellett.

-HP Color LaserJet CP4005 nyomtatósorozat: Strapabíró, nagy teljesítményű színes nyomtató, a megosztása egyszerű és alacsony az üzemeltetési költsége. Az Instant-on technológiának köszönhetően az első oldal gyorsan elkészül.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés