Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Cyber-shot T50: 7,2 megapixeles ultra-mini

Laptop

Sony Cyber-shot T50: 7,2 megapixeles ultra-mini

A kisméretű Sony Cyber-shot T50 digitális fényképezőgép 7,2 megapixeles felbontással és dupla elmosódásgátló technológiával büszkélkedhet.

Tömege mindössze 130 gramm, és 23,4 milliméteres vastagságával (szélessége 95, magassága 56,5 milliméter) kényelmesen elfér a zsebben vagy a táskában, így tulajdonképpen bármikor használható.

A Cyber-shot T50 a Sony dupla elmosódásgátló (Double Anti-Blur) technológiáját alkalmazva garantál éles képeket. ISO 1000-es érzékenysége még beltéri és alkonyati fotózás esetén is biztosítja a kézi fotózás sikerét. Mivel azonban ilyen fokú érzékenység mellett gyakran jelentkezik az úgynevezett színzaj, a természetesebb hatás érdekében a Sony Clear RAW NR zajcsökkentő technológiával egészíti ki ezt a jellemzőt. A másik elmosódásgátló megoldás a Super Steady Shot optikai képstabilizátor. Ez a jellemző képes semlegesíteni a készülék bemozdulásának hatását, ami az elrontott képek egyik fő okozója. A funkció működését a képernyőn megjelenő ikon jelzi.

A készülék Carl Zeiss Vario-Tessar objektívje 3-szoros optikai zoommal rendelkezik, melyet a távoli tárgyak még nagyobb arányú közelítése érdekében 6-szoros precíziós digitális zoom és 14-szeres VGA Smart zoom egészít ki.

Felvétel komponálás közben az intelligens megvilágítás automatikusan kikapcsolja az on-screen ikonokat, és maga a kijelző fényereje is közvetlenül, a menük használata nélkül szabályozható.

Nagyfokú érzékenységének köszönhetően a T50-nel akár 10 lux (körülbelül 1,3 EV) mellett is készíthető filmfelvétel. Optikai zoomja ebben az esetben is rendelkezésre áll számtalan kreatív ötlet megvalósítására. A filmek indítása, megállítása, valamint lejátszás közbeni gyors előre- és hátratekerése ugyancsak rendkívül egyszerű módon, a 3 colos LCD megérintésével, illetve megfelelő irányba történő simításával végezhető.

A T50 tartozék lítiumionos akkumulátora a Sony továbbfejlesztett Stamina technológiájával készül, melynek egyetlen feltöltése akár 400 felvétel elkészítéséhez elegendő energiát biztosít. Ez több mint 3 órányi folyamatos fényképezésnek felel meg.

Európában a Cyber-shot T50 2006 októberétől kerül a boltokba.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés