Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe Acrobat 8

Laptop

Adobe Acrobat 8

Az Acrobat 8 termékcsalád több újítást is bevezet a csoportos dokumentumfeldolgozás, a PDF-tartalom újrahasznosítása, a PDF-űrlapok, több dokumentum összecsomagolása és a kényes információk biztonságos kezelése terén.

Az Acrobat 8 modernizált felhasználói felülete révén egyetlen kattintással el lehet indítani a leggyakoribb műveleteket, így például a PDF-állományok egyesítését, aláírását és levédését, a PDF-űrlapok módosítását, a dokumentumok áttekintését és együttes szerkesztését, vagy egy valós idejű webkonferencia megtartását.

Az Acrobat 8 termékek egy gombnyomással biztosítják a hozzáférést már az Adobe Acrobat Connect szoftverhez is, ehhez a könnyen használható szoftverszolgáltatáshoz, amely valós idejű webes konferenciabeszélgetéseket biztosít. Az Acrobat 8 termékcsalád több jelentős újítást is bevezet a csoportos dokumentumfeldolgozás, a PDF-tartalom újrahasznosítása, a PDF-űrlapok, több dokumentum összecsomagolása és a kényes információk biztonságos kezelése terén. A közös felülvizsgálattal például a csoportmunka elérhetővé válik gyakorlatilag bárki számára, aki a hálózati mappához hozzáféréssel, és az Adobe Readerrel rendelkezik. A közös felülvizsgálatban részt vevők láthatják a mások által tett észrevételeket, nyomon követhetik, hogy hol tart a felülvizsgálat, sőt, még hálózat nélkül is dolgozhatnak. Az Acrobat 8 segítségével a népszerű formátumokba exportált PDF-tartalmat újra fel lehet használni és át lehet szerkeszteni.

Az űlapmező felismerés automatizálja a statikus PDF dokumentumokból történő PDF-űrlapkészítés folyamatát, és varázslókkal segíti az űrlapok terjesztését és az adatok begyűjtését. Az Acrobat 8 Professional vagy Acrobat 3D 8. verzió felhasználói a digitális aláírást és a PDF-űrlap mentést bárki számára engedélyezhetik, aki rendelkezik az ingyenes Adobe Readerrel. Emellett az PDF csomagok segítségével egymástól különböző információkat csoportosíthatunk úgy, mintha azok egy dokumentumot alkotnának, ugyanakkor az egyes fájlokat és biztonsági beállításokat is megtarthatjuk. Biztosított a PDF-állományokban a látható és láthatatlan kényes információk biztonságos kezelése és állandó szerkesztése is.

Az Acrobat család tagjai az Acrobat 8 Professional, az Acrobat 8 Standard, az Acrobat 8 Elements, az Acrobat 3D 8. verzió, az Acrobat Connect és az Acrobat Connect Professional.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés