Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új kompakt mobil nyomtató

Laptop

Új kompakt mobil nyomtató

A Canon egy új kompakt fotónyomtatót mutatott be.

A SELPHY sorozat új zászlóshajója ˝minden az egyben˝ tintapatront és papírkazettát használ, 50 lapos a kapacitása és egygombos vezérlése könnyűvé teszi a használatát. A függőleges orientációjú formatervezés része a markolat, és a visszahúzható USB kábel. A kreatív nyomtatási opciók és a képjavító eszközök a 2,5 colos színes LCD-n választhatók ki.

A SELPHY ES1 saját kombinált festék- és papírkazettát használ – a felhasználónak csak be kell tennie a helyére a kazettát, és már nyomtathat is. Egyszerre akár 50 nyomatot is el lehet készíteni (a kazettától függően), így egy teljes fotóalbum kinyomtatható a folyamat külön felügyelete nélkül. A kényelmesen használható rendszer megakadályozza a hibás nyomatok létrejöttét is, hiszen a fotópapír nincs kitéve a pornak és egyéb környezeti ártalmaknak. Hétféle Easy Photo csomag kapható különböző méretekben, a levelezőlaptól a hitelkártya méretig, színkódokkal megkülönböztetve. A monokróm nyomatok készítéséhez kapható fekete-fehér csomag is.

A SELPHY ES1 hőszublimációs technológiával éri el a sima, fényes nyomatfelületet, amely hasonlít a hagyományos labornyomatok minőségéhez. Minden pont színe akár 256 árnyalatban jelenhet meg, az alkalmazott hőmennyiség függvényében, így a nyomtató összesen 16,8 millió szín előállítására képes. A képek nyomtatás után azonnal kézbefoghatók, és a nyomatok legfelső rétegét egy tartós, fényes védőréteg óvja a mindennapok szennyeződéseitől, a vízcseppektől, ujjlenyomatoktól. A SELPHY ES1 már a második Canon nyomtató, amelybe a DIGIC II képfeldolgozó processzort építették, az új nyomtatófej-vezérlő áramkörrel pedig elérhető a 300×600 dpi-s felbontás. A környezeti hőmérséklet hatásait kiküszöböli a gép, így a nyomatminőség egyformán kiváló marad.

A PictBridge és a Direct Print támogatáson kívül a legtöbb ismert memóriakártyáról is nyomtathatunk közvetlenül, a 2,5 colos, kihajtható és széles látószögű LCD kijelző segítségével. A visszajátszási módok között található a teljes képernyős megjelenítés, a diavetítés, többképes megjelenítés és az automatikusan elforgatott képek megjelenítése. A felhasználói felület hasznos információkat jelenít meg az akkumulátor töltöttségéről és a maradék tinta- és papírmennyiségről.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés