Connect with us

Hirdetés

technokrata

8 GB-os lejátszók az LG és a Sony kínálatában

Laptop

8 GB-os lejátszók az LG és a Sony kínálatában

A Sony hozza a szokásos, kiváló hangzást az NW-1000-rel, a szokatlan funkciók pedig segítenek feledtetni a SonicStage-ből származó hátrányokat. Az LG nem nyújt ilyen jó hangzást az MFJM53-mal, de kárpótlásul képeket, videókat és szöveget is kezelhetünk vele.

Az NW-1000 marad a zenelejátszásnál.

Méretek

Súly

Áramforrás

Kijelző

Memória

Felvétel

Lejátszás

Képernyő orientáció

AV Csatlakozók

Interfészek

Akkuidő

2.2 x 3.5 x .7″
57 x 89 x 19mm

.25 lbs
110g

Belső: Lítium-Ion akku.
Külső: egyedi USB kábel PC-hez, illetve tápadapterhez (mellékelve)

1.5″-os fekete-fehér, OLED

8 GB (HD)

n/a

Audió: MP3, WMA, ATRAC, ATRAC3plus, AAC

Álló

Vonalkimenet a fülhallgató foglalatán keresztül

USB 2.0 high-speed eszköz

20 óra ATRAC és 15 óra MP3 esetén

Rövidebb, kövérebb és kerekdedebb, mint az LG lejátszója, de legalább annyira fekete és fényes – az NW-1000 kényelmesen tartható kézben, a vezérlők pedig kézre állnak. A készülék akkora mint egy mobiltelefon, s felfüggesztő lyukkal is rendelkezik, mégis túl nehéz ahhoz, hogy a nyakunkban lógjon.
Az OLED kijelző a készülék felét elfoglalja, így sok információ elfér rajta; még éles szögből is könnyedén olvasható. A mérete ellenére csak fekete-fehér a kijelzője, s videót, fotókat nem tud lejátszani. Nem lehet hangot felvenni vele, hiszen nincs mikrofon vagy vonalbemenet. Az audió kimenetet vonalkimenetre válthatjuk, így közvetlenül hifire is köthető, bár audió kábel nem jár a lejátszóhoz.
A Play/pause gombot egy négyutas kerék veszi körül, amivel a navigáció valósul meg, a hüvelykujj segítségével. Az Option gombbal előhozhatók a leghasznosabb parancsok, vagy a teljes menüben a kerékkel választhatjuk ki a kívánt funkciót. Az azonnali beállítások között ott van a véletlenszerű lejátszás, az ismétlés, az adott zeneszám osztályozása, ugrás az albumhoz vagy előadóhoz, illetve az óra és a naptár is. A lejátszó ki is kapcsolható, nem kell megvárni, amíg magától elmegy aludni.
8 GB-nyi hellyel – főleg, ha a tömör ATRAC formátumot használjuk – a navigáció is fontossá válik. Böngészhetünk a fájlok között (egy külön kategóriába kerülnek a nemrégiben átmásolt fájlok), kiválaszthatunk egy fájllistát vagy kereshetünk előadó, album, illetve számcím kezdőbetűk alapján. Számokat is felvehetünk az öt beépített könyvjelzős lejátszási lista egyikére, a Play/Pause gomb megnyomásával – ugyanígy vehetünk le fájlokat a listákról, ha meggondolnánk magunkat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés