Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Nikon telezoom objektív

Laptop

Új Nikon telezoom objektív

A Nikon bejelentette az AF-S VR Zoom-Nikkor 70-300 mm f/4,5-5,6G IF-ED objektívet, egy telefotó zoom objektívet, mely a Nikon legfejlettebb technológiáival rendelkezik.

Ezek közé tartozik a Nikon extra alacsony szórású (ED) üveg, a Silent Wave Motor (SWM) és a továbbfejlesztett rázkódáscsökkentő rendszer (VRII). Az optikát kifejezetten a Nikon DX-formátumú digitális és a 35 milliméteres filmes tükörreflexes fényképezőgépeivel való használatra optimalizálták.

A Zoom-Nikkor objektív 70-300 milliméteres (4,3x) zoomteljesítményével a tökéletes választás lehet a sport- és a természetfotósok számára. Nikon DX-formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgéppel együtt használva a képszög 35 milliméteres formátumban kifejezve egy 105-450 milliméteres objektívének felel meg.

Az új Nikon rázkódáscsökkentő rendszer (VRII) jóvoltából a kézben tartott géppel hosszabb záridő használatával is élesebb képek készíthetők. Az új VRII rendszer segítségével körülbelül 4 fényértékkel hosszabb záridővel fényképezhetnek a felhasználók, mint egyébként. A rázkódáscsökkentés a fényképezés körülményeitől függően két módban használható. A Normál mód elsősorban a kézből történő fotózás során csökkenti a fényképezőgép rázkódását, miközben automatikusan érzékeli a pánozást. Az Aktív mód például mozgó járműből történő fényképezéskor csökkenti hatékonyan a rázkódást.

Az AF-S VR Zoom-Nikkor 70-300 mm f/4,5-5,6G IF-ED olyan Nikon funkciókat és technológiát vonultat fel, mint az SWM, amely a gyors és pontos automatikus élességállítást rendkívül csendes működéssel ötvözi, és a két ED üvegelem, amelyek nagyobb felbontást és jobb kontrasztot biztosítanak.

Az AF-S DX 18-70 mm f/3,5-4,5G IF-ED objektívvel együtt használva ez az új objektív hatalmas 18-300 milliméteres zoomtartományt biztosít a Nikon digitális tükörreflexes fényképezőgépek tulajdonosai számára (35 milliméteres formátumban kifejezve a képszög 27-450 milliméternek felel meg).

Specifikációk:
-4,3x-es, 70-300 milliméter telefotó zoom.
-A VRII rendszer minimálisra csökkenti a fényképezőgép rázkódását, 4 lépésközzel hosszabb záridőt biztosít. Normál és Aktív módú rázkódáscsökkentés használható.
-A két ED üvegtag a teljes zoomtartományban minimálisra csökkenti a kromatikus eltérést, továbbá nagy felbontást és jobb kontrasztot biztosít. A Nikonra jellemző, kiváló optikai teljesítményű objektív mind a Nikon digitális, mind pedig filmes tükörreflexes fényképezőgépeivel használható.
-Az SWM gyors és csendes automatikus élességállítást biztosít, valamint gyors váltási lehetőséget az automatikus és a manuális élességállítás között.
-Két élességállítási mód használható – M/A és M
-A belső élességállítási rendszer (IF) állandó objektívhosszt biztosít, és megszünteti az objektív első elemének forgását, így lehetővé teszi a körkörös polarizációs szűrők használatát.
-A kilenc lamellás rekesz jóvoltából a háttér elemei természetesebben mosódnak el.
-A szirom alakú bajonettzáras napellenző mellékelt tartozék
-Szűrőméret: 67 milliméter (nem forduló).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés