Connect with us

Hirdetés

technokrata

Számítógépes játékok a Szigeten

Laptop

Számítógépes játékok a Szigeten

Sikeresen debütált az Electronic Arts (EA) az idei Szigeten, hiszen a HP-val közösen felállított sátor a fesztivál hét napja során több mint 6000 szigetlakó számára nyújtott remek szórakozást.

Az EA egy nagy színpadi kivetítővel, két PC-vel és 20 játékállvánnyal vonult fel, amelyeken a Need for Speed Most Wanted, a FIFA 2006 World Cup és a The Sims 2 játékokat próbálhatta ki a Sziget látogatóközönsége.

A koncertek között és alatt, ottalvók és hazajárók, magyarok és külföldiek, szakadtak és elegánsak, hippik, rasztások, rockerek, rapperek, hip-hop arcok és zenei mindenevők egyaránt szép számban megfordultak a játékállványok körül, főként a tízen- és huszonévesek köréből. Míg a fiúk a Need for Speed Most Wanteddel vívtak őrült utcai csatákat és a FIFA 06 World Cup játékban mérkőztek meg kedvenc csapatuk színeiben, addig barátnőik is el tudták magukat foglalni az EA-HP sátorban, hiszen a The Sims 2 varázslatos világában nevelhették maguk alkotta virtuális családjukat.

A sátor VIP részlegében is zajlott az élet, ahol mindennapos vendég volt Para-Kovács Imre és Novák Péter a Rádió Café képviseletében, de a helyszínre látogatott Zimány Linda, a Miss Balaton győztese is a szépségverseny többi résztvevőjével együtt, hogy játsszanak egy jót az EA játékaival.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés