Connect with us

Hirdetés

technokrata

Továbbfejlesztett HP Integrity szerverek

Laptop

Továbbfejlesztett HP Integrity szerverek

A HP új lehetőségekkel bővítette a HP Integrity szerverek virtuális szerverkörnyezetét, (VSE – Virtual Server Environment), melyek révén az ügyfelek javíthatják az erőforrások automatikus hozzárendelését az összevont (pooled) szerver erőforrás környezetben.


Az új HP Virtual Server Environment Reference Architecture for Oracle Real Application Clusters for HP-UX 11i az üzleti szempontból kritikus Oracle adatbázisok terhelésingadozásának megfelelően dinamikusan méretezi át az Integrity szerverinfrastruktúra erőforrásait. Az ügyfelek például arra használhatják fel ezt a lehetőséget, hogy a pénzügyi alkalmazások számára automatikusan nagyobb szerverkapacitást foglaljanak le a hónapvégi zárások idején.

Azoknak az ügyfeleknek, akik a virtualizációt kihasználó konszolidáció során aggódnak az üzletileg kritikus UNIX környezeteik rendelkezésre állása miatt, a HP ezen felül az integrált HP Serviceguard for HP-UX 11i-t ajánlja, a HP Integrity Virtual Machines-el együtt. A legfrissebb HP Serviceguard verzióban elérhető funkció azzal segít védekezni a meghibásodások ellen, hogy a VSE környezetben a virtuális gépeket automatikusan áthelyezi a szerverek között. A HP Integrity Virtual Machines ezen felül most lehetővé teszi a virtuális gépek egyszerű, manuális áthelyezését is, felgyorsítva ezzel az alkalmazások bevezetését és minősítését.

2003-as megjelenése óta a HP VSE alapeleme a HP alkalmazkodó infrastruktúra (Adaptive Infrastructure) nevű keretrendszerének, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy olyan automatizált informatikai környezet irányába haladjanak, amely a nap 24 órájában távolról is menedzselhető. A HP a tervezéstől és felméréstől kezdve, a kivitelezésen és megvalósításon át a működéskritikus megelőző és reagáló típusú támogatásig a szolgáltatások széles választékát kínálja a HP Virtual Server Environment-hez.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés