Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sony legújabb házimozirendszere

Laptop

A Sony legújabb házimozirendszere

A házimozirendszer térhangjának élvezéséhez általában olyan út vezet, amely sokaknak kedvét szegheti. Az RHT-G1000-es integrált házimozirendszer azonban teljes mértékben megoldja ezt a problémát: nincs szükség arra, hogy megfelelő rejtekhelyet keressünk a hosszú kábeleknek, tökéletes pozíciót a mélysugárzónak, a számtalan hangsugárzó felállításáról nem is beszélve.


Minden, ami a házimozihanghoz szükséges, diszkréten helyezkedik el a Bravia televíziókhoz komponált stílusú főegységben. Az egyetlen vezeték, amit be kell dugni, a hálózati kábel, a telepítés pedig maga az egyszerűség. Külsőre a G1000 ízléses és egyszerű, nem árulja el igazán, hogy mi lakik benne. De ez nem jelenti azt, hogy nem tud erőteljes hangot kiadni magából. Éppen ellenkezőleg! Teljes hangerőn a beépített S-Master digitális erősítő és a hangsugárzók 600 Wattot adnak le. A G1000 teljesítményének titka a Sony egyedülálló S-Master digitális erősítője.

Precizitás nélkül azonban az erő csak kárba veszne, ezért a G1000 az S-Force PRO Front Surround digitális jelfeldolgozást alkalmazza, s így veszi körül a hallgatókat részletgazdag és meggyőző virtuális hangképpel. A négy pozicionált csatorna és a mélysugárzó együttes működésének digitális javítása teljes mértékben biztosítja a térhang-technológiával felvett hangok térérzetét és egyéb jellemzőit. A G1000 támogatott formátumai közé tartozik a Dolby Digital, a dts (Digital Theatre Systems) és a Dolby Pro Logic II audioszabvány.

Ikerpolcain a meglévő AV-berendezések kaphatnak helyet, míg hátulján számtalan aljzat könnyíti meg a különböző készülékek csatlakoztatását. Távvezérlőjével könnyedén végezhető a rendszer irányítása, a fekete és fehér színváltozat pedig az egyéni igények kielégítését, valamint a meglévő tévékészülékekhez jobban illő választást teszi lehetővé.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés