Connect with us

Hirdetés

technokrata

4 GB-os új Sony USB adattároló

Laptop

4 GB-os új Sony USB adattároló

A Sony bejelentette az USB Micro Vault tárolóeszközök új generációját.


A legújabb Midi és Excellence Micro Vault termékcsalád jellemzője az új, keskeny, kivehető USB-csatlakozó, a nagy átviteli sebesség és tárkapacitás, valamint a gyárilag telepített Virtual Expander fájltömörítő szoftver.

A Sony Micro Vault Midi sorozat 4 GB-os kapacitással rendelkezik, és több mint 1.000 MP3 dal vagy nagyfelbontású kép, illetve kilencórányi MPEG4-videofelvétel tárolására képes. Ezenkívül a gyárilag telepített Virtual Expander tömörítőprogram segítségével az eredeti hanganyag mennyiségének akár háromszorosa is elfér az új modelleken. Ez a szoftver automatikusan tömöríti és kibontja az eszközön tárolt olvasható és írható információkat, és lehetővé teszi a tömörített dokumentumok e-mailben történő továbbítását is.

A Micro Vault Excellence sorozata fokozott, Turbo átviteli sebességgel és nagyobb kapacitású tárhellyel rendelkezik. Ezek a továbbfejlesztett modellek optimalizálják az adatátvitelt, így akár 29 MB/s-os olvasási és 23 MB/s-os maximális írási sebességre képesek. A Midi sorozathoz hasonlóan az Excellence sorozatnak is tartozéka a gyors és könnyen használható, előre telepített Virtual Expander tömörítőszoftver, tárkapacitása pedig 512 MB-tól 4 GB-ig terjedhet.

A Sony a nagyobb teljesítmény érdekében újratervezte mind a Midi, mind az Excellence modelleket, megtartva az elegáns, ugyanakkor robusztus és könnyű formát. Az új Micro Vault Midi és Excellence USB-kulcsok azonosítását most színkódok teszik könnyebbé, jelezve az egyes eszközök különböző kapacitását. Míg a Midi modellek hagyományos fekete és ezüst dizájnnal jelennek meg, az Excellence sorozat tagjai mutatós aranyszínű betéttel készülnek, még inkább kihangsúlyozva vezető szerepüket a Micro Vault családon belül.

Az egyes modellek műszaki jellemzőinek könnyebb beazonosítása érdekében logók jelzik a Virtual Expander szoftver, illetve az Excellence sorozat esetében a Turbo sebesség meglétét.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés