Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarosítható Olympus fényképezőgépek

Laptop

Magyarosítható Olympus fényképezőgépek

Olympus digitális fényképezőgép menü és Olympus Master Szoftver – mostantól már magyar nyelven is.


Az Olympus a 2006-os tavaszi modellek piaci bevezetése kapcsán további európai menünyelvek, többek között a magyar menü letöltését tette lehetővé különböző digitális fényképezőgépeihez.

A menünyelvek néhány egyszerű lépésben, a készülékhez szállított Olympus Master Szoftver segítségével tölthetők le. A megfelelő menüpont kiválasztása után, a szoftver automatikusan megkeresi a géphez biztosított legújabb szoftver verziót, illetve a letölthető nyelvek listáját. A letöltést lépésről lépésre bemutató leírás a www.olympus.hu weboldalának Ügyfélszolgálati részében található meg.

A menünyelvek bővítésével egyidőben a fényképezőgépekhez szállított Olympus Master Szoftver magyarosítása is megtörtént. Az Olympus Master Szoftver magyar nyelvű verziója szintén az Interneten keresztül tölthető le, a készülékhez szállított szoftver frissítésével.

Az Olympus digitális fényképezőgépek ˝Guide˝ funkciójának köszönhetően segít eligazodni a menüpontokban, illetve tanácsokat ad az egyes expozíciós beállítások alkalmazásához. A magyar menü letöltésével ezek, a felhasználót segítő útmutatók, szintén magyar nyelven olvashatók.

A tavaszi modellek közül a µ-810, µ-720SW, µ-700 és az FE-140, valamint az FE-130 készülékek menüje frissíthető magyar nyelvvel.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés