Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP R967: 10 megapixel a zsebben!

Laptop

HP R967: 10 megapixel a zsebben!

A HP bemutatta 7,6 centiméteres kijelzőt és 30x-os teljes zoomot kínáló, 10 megapixeles felbontású Photosmart R967 digitális fényképezőgép újdonságát.


A HP precíziós lencséjével megvalósított 30x-os zoommal (3x-os optikai és 10x-es digitális) könnyedén készíthetők tiszta képek, a HP képstabilizáló (anti-shake) üzemmódja pedig szinte teljesen megszünteti a homályos fotók problémáját.

A gép HP Real Life technológiái között megtalálható a gépbe épített automatikus vörösszem-eltávolítás, a nagy kontrasztarányú fotók sötét részleteit is élesen megjelenítő alkalmazkodó megvilágítás (Adaptive Lighting Bracketing), és a maximum 5 kép összefűzését támogató integrált panorámakép-jellemző. A Design Gallery művészi effektusai segítik a kreatív önmegvalósítást, sőt a fotón szereplő személyek karcsúsítását is lehetővé teszik.

A gép használatát tovább könnyíti a beépített súgó és a fotózási technika javítását valós idejű tippekkel segítő, továbbfejlesztett Image Advice szoftver.

Főbb jellemzők:
-10 megapixeles felbontás
-precíziós lencse, 30x-os teljes zoom (3x-os optikai, 10x-es digitális)
-Széles látószögű, 7,6 centiméteres képátlójú LCD
-Tartós, újratölthető lítiumionos akkumulátor
-32 MB belső memória
-19 rögzítési üzemmód: makro, többzónás élességállítás, automata fókusz, ˝burst˝ üzemmód a minden körülmények között minőségi fotózáshoz
-Kiváló minőségű VGA videó hanggal, másodpercenként 24 kocka rögzítésével
-HP Photosmart Express a fotók egyszerű mentéséhez, megosztásához és kinyomtatásához – a fotók közvetlenül a gépről elküldhetők a felhasználó merevlemezén található saját fotókönyvtárba, a barátoknak címzett e-mail levélbe vagy egy fotómegosztó webhelyre.

HP Real Life technológiák:
-Vörösszem-eltávolítás
-HP Design Gallery a művészi effektusok létrehozásához – karcsúsító jellemzővel!
-Adaptive Lighting Bracketing – az arcok előhozásához és a homályba vesző részletek élesítéséhez
-Beépített panorámakép-készítés (maximum 5 fotóból)
-Továbbfejlesztett Image Advice szoftver a fotózási technika tökéletesítéséhez.

Az R967 várhatóan 2006 szeptemberében kerül piacra, 399 euró ajánlott végfelhasználói áron. Ez a gyártó által javasolt EMEA-régióbeli bruttó ár, amely bármikor megváltozhat, és országonként is eltérő lehet.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés