Connect with us

Hirdetés

technokrata

OKI: még könnyebb a nyomtatás!

Laptop

OKI: még könnyebb a nyomtatás!

Az OKI Printing Solutions színes- és fekete-fehér nyomtató-, illetve multifunkciós-nyomtató családjához immáron elérhető egyedülálló segédprogramja, a Template Manager 2006.

Az OKI Printing Solutions által kifejlesztett Template Manager 2006 képessé teszi a felhasználókat arra, hogy 203 gm2-ig bezárólag a nyersanyagok széles skálájára készítsenek nyomtatásokat; többek között nyomtathatnak névjegykártyákat, CD-címkéket, vagy akár 1,2 méter hosszú molinókat is, ráadásul mindezt könnyedén, hiszen a szoftver automatikusan beállítja a nyomtatót.

Az alkalmazás segít dokumentumokat létrehozni, tervezni és szerkeszteni, továbbá egy, szintén a szoftver részét képező egyszerű nyomtatási folyamat biztosítja a hatékony nyomtatást és a hibátlan végeredményt.

-Létrehozás mód: a felhasználók ebben a módban alakíthatják ki a sajátos vállalati igényeiknek megfelelő sablonokat, így például azokat a belső nyomtatványokat, vagy dokumentumokat, amelyekhez egyedi papírméretre van szükség.
-Tervezés mód: képessé teszi a felhasználókat arra, hogy névjegykártya-, molinó-, vagy címkesablonokat hozzanak létre, egyúttal védetté teszi azok egyes részeit a változtatásokkal szemben. Például névjegykártyák tervezésekor le lehet védeni az emblémát, illetve egyéb vállalati márkajelzéseket, miközben a név, a telefonszámok és egyéb részletek módosíthatók maradnak. Ez a mód lehetővé teszi továbbá grafikák, emblémák, vagy az MS Excel és Project, illetve az Adobe Photoshop programokból származó objektumok egyszerű beszúrását a sablonokba.
-Szerkesztés mód: a felhasználók ebben a módban a meglévő sablonok nem védett mezőit szerkeszthetik, majd menthetik a sablont. Egy névjegykártya esetében például megváltoztathatják a nevet, a telefonszámokat, vagy más fontos adatokat, majd mentve a módosításokat létrehozhatják saját névjegykártyájukat.

A szoftverhez hasonlóan a nyomtatási folyamat is rendkívül közérthető és használata egyszerű. A Template Manager 2006 automatikusan kiválasztja a felhasználni kívánt nyersanyagot a megfelelő tálcából. A ˝Print˝ (nyomtatás) ikonra kattintva megjelenik egy párbeszéd-ablak, amelyből kiderül, hogy hová kell behelyezni a nyersanyagot. További előny, hogy a nyomtató beállítása önműködően történik, amely szintén elősegíti a hibátlan nyomtatást.

A Template Manager 2006 legfontosabb tulajdonságai:
-Megakadályozza a fölösleges papír felhasználást, mivel a felhasználók akkor és úgy nyomtathatják dokumentumaikat, ahogyan és amikor szükségük van azokra.
-Rugalmas és könnyen használható, egyszerűbbé teszi a dokumentumok – például molinók, CD-címkék és névjegykártyák – tervezését
-Fokozott dokumentum ellenőrzést tesz lehetővé a szervezeten belül azáltal, hogy egyvalaki tervezhet egy dokumentumot úgy, hogy szerkesztés ellen levédi annak egyes részeit, majd továbbküldheti a többi felhasználónak, akik csak bizonyos részeit módosíthatják, illetve szabhatják át.
-Biztosítja a hibátlan nyomtatási folyamatot, mivel a felhasználónak egy párbeszédablak megmutatja, hogy melyik tálcába tegye a nyersanyagot.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés