Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Adobe tovább fejleszti a GoLive-ot és a FreeHandet

Laptop

Az Adobe tovább fejleszti a GoLive-ot és a FreeHandet

Bár az internet különböző fórumain megjelent az a hír, hogy a kreatív szoftvereket készítő vállalat beszünteti a fenti alkalmazások támogatását, az Adobe nemrég hivatalosan is megcáfolta a pletykákat.

A különböző internetes forrásokból származó híresztelések alapjául az a feltételezés szolgált, hogy a Macromedia felvásárlását követően az Adobe előtérbe helyezi a Macromedia Dreamweaver és az Adobe Illustrator CS2 szoftvereket, és a dominancia megteremtése érdekében beszünteti az Adobe GoLive és a Macromedia FreeHand fejlesztését.

A feltételezéseket most a vállalat egyértelműen cáfolta: „Az Adobe tervezi a GoLive és a FreeHand termékek támogatását, valamint a felhasználói igények szerinti továbbfejlesztését. Nyilvánvaló, hogy a Dreamweaver és az Illustrator a piacvezető termékek a webdesign és a vektoros illusztráció területén. Ezért fejlesztéseink során elsősorban ezekre helyezzük a jövőben is a hangsúlyt az innováció és a Creative Suite integráció szempontjából.” – áll az Adobe hivatalos, Macworldnek adott tájékoztatójában.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés