Connect with us
Hirdetés

technokrata

A világ első, digitális adások vételére alkalmas (DMB) MP3 lejátszója

Laptop

A világ első, digitális adások vételére alkalmas (DMB) MP3 lejátszója

Az LG Electronics bemutatta az első digitális adások vételére alkalmas (DMB) integrált memóriájú MP3 lejátszót. Az FM35-ös modell mindössze 52 mm széles, 92 mm hosszú, és 14 mm vékony.

„Az FM35 a jelenleg kapható legvékonyabb és legtömörebb DMB adások vételére képes készülék. Az MP3 lejátszó 2 GB integrált memóriával rendelkezik, így a felhasználók magukkal vihetik az összes kedvenc dalukat. A DMB termékeink különféle lehetőségeket kínálnak vásárlóinknak, akik igény szerint választhatnak a mobil TV adások közül. Az LG tovább bővíti DMB termékeinek palettáját, és ezáltal biztosítani fogja vezető pozícióját a DMB képes készülékek piacán” – mondta Si-Bum Park úr az LG Electronics marketing vezetője.

Az FM35 minimalista designja és fekete-fehér színei fénylő külsőt kölcsönöznek a high-tech lejátszónak. A készülék 2,4 inch-es LCD kijelzője és 16:9-es képaránya lehetővé teszi, hogy a felhasználók minden apró részletét élvezhessék a digitális adásoknak. A 360 fokban elforgatható DMB antenna csúcsminőségű vételt garantál, a 2 GB-os integrált flash memória pedig 500 zenei fájl tárolására képes. A készülék az MP3, WMA, OGG, AVI és ASF fájlformátumokat támogatja, továbbá egyszerre hallgathatunk rajta zenét és nézegethetjük kedvenc képeinket.

Az FM35 lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely egyaránt feltölthető az USB vagy a mobiltelefon kábelén keresztül. Az akkumulátor egy feltöltéssel 4 órányi DMB tévézést vagy 55 órányi zenehallgatást tesz lehetővé. Az FM35 képes a számítógépről letöltött képek és szöveges dokumentumok tárolására is, így a felhasználók magukkal vihetik fontos fájljaikat. A DMB MP3 lejátszó csúcssebességgel továbbítja az adatokat USB 2.0-ás csatlakozóján keresztül és 18 mW kimeneti teljesítményt biztosít a műsorok vétele alatt.

Mobilkészülék üzletágának további fellendülésére számít az LG új, FM35-ös MP3 lejátszójának piacra kerülésétől, miközben a cég folyamatosan fejleszti konvergenciás, DMB adások vételére képes termékeit.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés