Connect with us

Hirdetés

technokrata

S&T-SSA Expo: új magyar verzióban a gyártó cégek vállalatirányítási rendszere

Laptop

S&T-SSA Expo: új magyar verzióban a gyártó cégek vállalatirányítási rendszere

Kigördült az SSA ERPLN 6.1 magyar változata. A világ egyik vezető vállalatirányítási rendszerének legújabb verzióját is elsősorban a közép-és nagyvállalati kör számára ajánlják, a rendszer legfontosabb erőssége a diszkért hibrid gyártási folyamatok támogatása.

Az S&T-SSA Expo rövid és lényegre törő előadásokkal, de annál bővebb és alaposabb élő bemutatókkal, személyes konzultációkkal és élesben kipróbálható modulokkal várta a korábbi Baan és SSA-felhasználókat és az új érdeklődőket. A rendezvény több mint féléves munka záróakkordja, amelynek során lefordításra és lokalizálásra került az SSA vállalatirányítási rendszer legfrissebb, 6.1-es verziója.

Az Expo érdekessége, hogy nem ppt-prezentációkat tartottak, ha-nem minden standon az adott területek szakértői modulonként, megfelelő szakértői megközelítéssel elő rendszert állítottak ki, amelynek működését az érdeklődők ki is próbálhatták. A standok tematikái egyszersmind jól mutatják az SSA ERPLN fókuszpontjait: pénzügy; logisztika-disztribúció; gyártás-szerviz-projekt; Office integráció, eszközök és technológiák, valamint kiegészítő megoldások.

Bitter Tibor, az S&T Magyarország SSA divíziójának vezetője nagyon pozitívan nyilatkozott a fejlesztés eredményéről és a várható piaci fogadtatásról. „A lokalizálási munkák során munkatársaimmal a legapróbb részletekig le kellett ásnunk a programban, ami nagyon jó alkalmat kínált arra, hogy alaposan megismerjük a rendszer felépítését és működését. Ennek során arról is meggyőződhettünk, hogy egy kiváló, nagyon alaposan kitesztelt és megbízható rendszerrel van dolgunk, amely képes arra, hogy kiválóan teljesítsen a magyar piacon is. Funkcionalitás, ár, és szolgáltatások tekintetében is abszolút versenyképesnek érzem a terméket a már régóta jelenlevő egyéb megoldások között, és úgy gondolom, hogy a szűkülő piac ellenére van igény az SSA ERPLN 6.1-re.”

A termék pozícionálásával kapcsolatban Bitter Tibor elmondta, hogy az SSA ERP LN elsősorban a közepes és nagy cégek megoldása, a legfontosabb specialitása a diszkrét hibrid gyártási folyamatok támogatása. Olyan ügyfelekre számítanak, amelyek az elmúlt években különböző különálló megoldásokkal próbálkoztak, de lassan felismerik, hogy csak egy integrált rendszer képes mind-azokat a funkciókat és naprakész információkat nyújtani, amelyre az üzletmenethez szükség van, illetve amelyeknél épp a rendkívül dinamikus növekedés követése teszi ezt szükségessé. Az S&T kilenc fős SSA divíziója évente néhány új installáció végrehajtását tervezi.

Az új bevezetések mellett az upgrade-ek kapnak nagy szerepet a következő hó-napokban, hiszen a magyarországi installált rendszerek mindegyike legalább másfél, de némelyik akár öt éves is. Ezen időszak alatt nemcsak a vállalatirányítási rendszer funkcionalitása bővült, de gyakran a háttér-infrastruktúra is frissítésre szorul, és az upgrade mindig jó alkalmat kínál a működés átgondolására, a folyamatokban időközben bekövetkezett változtatások átvezetésére, pontosításra vagy akár egyszerűsítésre.

A hivatalos megjelenéssel egyidőben már több cég kifejezte az érdeklődését a rendszer iránt. Az S&T Magyarországnál folyamatban van az első olyan projekt, amely meg a pénzügyet, logisztikát, csekk-feldolgozást is magában foglaló és HR feladatokat is tartalmazó SSA ERPLN 6.1 bevezetését valósítja meg. A rendszer éles indulását heteken belülre tervezik. Egy másik ügyfélnél pedig folyamatban van egy több évvel korábban megvalósított Baan-alapú rendszer új, LN 6.1 alapokra helyezése, új működési modell felállításával, a vállalati folyamatok újraszervezésével.

„Az S&T Magyarország portfoliójában új, de egyre jelentősebb értéket képvisel az SSA üzletág” – mondta Simon István az S&T ügyvezetője. „2007 végé-re az árbevétel ötödét, a nyereségnek meg ennél is nagyobb hányadát várjuk ettől a területtől. Az S&T és az SSA globális szinten is együttműködik, de Magyarországon az S&T kizárólag SSA-t, valamint ezt kiegészítő megoldásokat kínál ERP területen. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a hazai SSA upgrade és bevezetési projektek sikerrel folyjanak, hiszen ezekben a hónapokban tesszük le a következő évek sikereinek az alapjait.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés