Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a spéci Logitech G11 billentyűzet

Laptop

Bemutatkozott a spéci Logitech G11 billentyűzet

A Logitech G11 billentyűzet a már jól ismert Logitech G15 billentyűzet beépített kijelző nélküli új változata.

A kijelzőt leszámítva a G11-ben minden egyéb szolgáltatás megtalálható, például a 18 darab programozható gomb, amivel a játékok bonyolult billentyűkombinációi helyettesíthetők, vagy az áttetsző gombok megvilágítására szolgáló LED-ek.

A Logitech G11 billentyűzet bal oldalán elhelyezett 18 darab G-gomb a három üzemmóddal (M1, M2 és M3) kiegészítve összesen 54 különféle parancs létrehozását teszi lehetővé játékonként. Amikor egy játékprogram elindul, a G11 billentyűzet automatikusan átkapcsol az adott játék beállításaira. Ezeket a speciális gombokat más (nem játék jellegű) alkalmazásokban is használhatjuk gyorsbillentyűkként.

A billentyűzeten található ˝játék mód˝ kapcsolóval a Windows gomb letiltható, így azt véletlenül megnyomva nem esünk ki az aktuális játékból. A háttérvilágítás is gombnyomásra ki-be kapcsolható, és még választhatunk is két különböző fényerősség közül, hogy a gombok bármilyen környezetben jól láthatóak maradjanak. A G11 billentyűzeten két darab teljes sávszélességű USB csatoló is helyet kapott, ahová könnyen bedughatunk egy egeret, fejhallgatót vagy bármilyen más perifériát.

A fejlettebb Logitech G15 billentyűzeten a fentieken kívül még egy jól látható kijelzőpanel is van, amin a játék lényeges információit vagy más alkalmazások adatait követhetjük nyomon.

A Logitech G11 billentyűzet az Egyesült Államokban és Európában is júliustól kerül a boltokba. Európában javasolt fogyasztói ára 69 euró.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés