Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élet a Sony Connect után

Laptop

Élet a Sony Connect után

Problémáink vannak a Sony Walkman MP3 lejátszó ideálisnak egyáltalán nem mondható szoftverével? Szerencsére ingyenes alternatívák is léteznek a zenéink katalogizálására.

Figyelembe véve a szegényes szoftverkínálatot és a rendelkezésre álló időt, egyedi kezdeményezések is megjelenhetnek. Esetünkben ez a Grab Your Music névre hallgat.

A koncepció rendkívül egyszerű.
A Grab Your Music egy nyílt forráskódú megoldás azoknak, akik a Walkmanen tárolt adataikat PC-n szeretnék viszontlátni. Ezen felül képes lejátszani a készüléken tárolt számokat számítógépen keresztül is, ami fontos lehet azoknak, akiknek nincs idejük vagy helyük a másolgatásra. Fontos megemlíteni, hogy mindez csak az MP3 fájlokra vonatkozik; nem terjed ki az ATRAC formátumra, amit ugyan kevesen is használnak.
A GYM az NW-HD és az NW-A sorozattal is működik, azonban mindkét esetben jelentkezhetnek problémák. Az NW-HD-re viszonylag egyszerűen telepíthető, ámbár az NW-A kis trükközést igényel.


A GYM könnyen hatalmába keríthet minket, funkciói pedig felbecsülhetetlen értékkel rendelkeznek, ha több PC-t is használunk.
A GYM akkor telepíthető az NW-A-ra, ha a KeyWizard fut, miközben a SonicStage nyitva van, a lejátszó könyvtárszerkezete pedig érintetlen. A KeyWizard jó ideig fut, azonban nem szükséges többször elindítani.
Aztán, amikor kéri, hogy az MP3 File Manager-rel másoljuk át a “tmp”-t a lejátszóra, be kell azt importálni a SonicStage-be (am ialbumként jeleníti meg ezt: “No Rules”), majd kiexportálni az eszközre. Ezután vissza kell térni a GYM-re, hogy befejeződhessen a telepítés.
A legrosszabb eset az lehet, hogy az eszközt le kell formázni (a Connect használata valószínűleg ismerőssé tette ezt az érzést), ami nem jelent gondot, mivel a GYM automatikus mentést készít; ez azonban kézzel is elvégezhető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés