Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyorsítósávban a Sun Ultra munkaállomások

Laptop

Gyorsítósávban a Sun Ultra munkaállomások

A Sun, a Unitis és az Avnet az Industria 2006 kiállításon is bemutatja CAD/CAM/CAE megoldását, amely együdülálló módon a kis, közepes és a legnagyobb ipari vállalatok tervezési feladatait is támogatja.


A magyar ipari termelés volumene ez év első két hónapjában 12,6 %-kal növekedett az elmúlt év azonos időszakához képest, mely növekedési ütem a számítógéppel támogatott tervezés folyamatos és hatékony támogatását igényli. Erre a piaci trendre építve a Sun, a Unitis és az Avnet közös megoldást dolgozott ki. A három cég a 2006. május 16-19. között megrendezett, várhatóan rekordszámú látogatót vonzó Industria 2006 kiállítás alatt, az Expo B pavilonjának 12/D standján mutatja be a PTC CAD/CAM/CAE megoldását, a Pro/ENGINEER Wildfire tervezőszoftvert és a szoftvert támogató Sun Ultra 20 és Ultra 40 munkaállomásokat.

A közismerten igen nagy teljesítményt nyújtó 64 bites AMD Opteron processzorra és az NVidia Quadro Fx grafikus kártyára épülő Sun Ultra 20 és Ultra 40 munkaállomás, valamint az ipar területén világszerte a legnagyobb példányszámban alkalmazott együttese egyedülálló, hazai tesztek alapján akár 568 %-kal is magasabb teljesítményt nyújt, mint a napjainkban használatban lévő rendszerek. A közös megoldás további előnye, hogy kevésbé bonyolult és komplex tervezési feladatok ellátására egyaránt alkalmas, lévén mind a hardverkapacitás, mind pedig az egyes szoftvermodulok az adott cégméret és a projekt függvényében szabadon választhatóak. Mindez, a kis és közepes vállalkozások, valamint a nagyvállalatok számára egyformán vonzóvá teszi a Sun és a Unitis megoldását.

A közös megoldáshoz a legnagyobb magyarországi munkaadók (pl. Rába, Audi, Bosch, Knorr-Bremse, Videoton, Nabi) által alkalmazott Pro/ENGINEER szoftveren kívül a Unitis teljes háttértámogatást, telefonos hot-line vonalat, valamint egy magyar nyelvű CAD support portált, a Sun a többszörös teljesítmény rekordot tartó munkaállomásai mellett 3 éves helyszíni garanciát, az Avnet pedig hatékony logisztikai hátteret és ügyfélkiszolgálást biztosít.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés