Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP Scanjet 8390 villámgyors síkágyas dokumentumszkenner

Laptop

HP Scanjet 8390 villámgyors síkágyas dokumentumszkenner

A HP Scanjet 8390 síkágyas dokumentumszkenner jelenleg a HP leggyorsabb dokumentumrögzítő eszköze.

Ideális megoldás minden olyan kis-/középvállalat és nagyvállalati munkacsoport számára, ahol a papíralapú dokumentumok digitalizálásával kívánják ésszerűsíteni az üzleti folyamatokat. A rendszer felhasználói 35 oldal/perc sebességgel olvashatják be jó minőségben az egyoldalas lapokat, a kétoldalas (duplex) beolvasásnál pedig akár 70 kép/perc sebességet is elérhetnek.


Az ISIS és a TWAIN meghajtóprogramok egyszerű rendszerintegrációt garantálnak, a Kofax VirtualReScan (VRS) pedig a kiváló beolvasási minőségről is gondoskodik. A szkenneléshez, a javításhoz, az átalakításhoz és az elektronikus fájlok elmentéséhez minden eszközt biztosító HP Smart Document Scan szoftverrel könnyen létrehozhatók a kívánt dokumentumprofilok. Az ˝egygombos˝ feladatvégzés érdekében e funkciók mindegyike hozzárendelhető az előoldali panel egy-egy gombjához.

Specifikációk:
-35 oldal/perc illetve 70 kép/perc beolvasási sebesség
-Felügyelet nélküli duplex beolvasás a 100 oldalas automatikus dokumentumadagolóval
-1.000 oldal napi terhelhetőség
-Az ISIS és TWAIN meghajtóprogramok megkönnyítik az integrációt a meglévő szoftverkörnyezetbe és optimalizálják a beolvasási sebességet
-A Kofax VirtualReScan (VRS) gondoskodik a kiváló képminőségről és a beolvasott anyagok optikai karakterfelismerésének pontosságáról
-A HP Smart Document Scan szoftverrel egyedi beolvasási profilok készíthetők az ismétlődő feladatokhoz az időtakarékos működés érdekében
-A másológépeknél megszokott kényelmi jellemzőt nyújtó, dedikált ˝másológomb˝ közvetlenül az alapértelmezett nyomtatóra küldi a beolvasott anyagot.
-A HP szabadalmaztatott technológiájával a felhasználók időt takaríthatnak meg, azonnal indíthatják szkennerüket és négy másodpercen belül megtekinthetik a beolvasott képet.
-A felbontás egyedi igények szerint állítható: a fekete-fehér dokumentumszkennelésnél ideális 75 dpi-től a 48 bites, professzionális minőségű képekhez ajánlott 4.800 dpi-ig.
-Komplett szoftvercsomag: ScanSoft PaperPort szoftver, NewSoft PageManager, OCR-szoftver és fotószerkesztő alkalmazás
-A beépített fóliaadapterrel 35 milliméteres diák, negatívok és nagyobb méretű filmek beolvasása is elvégezhető
-3 év garancia, (helyszíni) cserével a bejelentést követő napon.

A HP Scanjet 8390 síkágyas dokumentumszkenner áprilisban 449.990 forintos nettó áron debütál a piacon.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés