Connect with us
Hirdetés

technokrata

Epson Stylus Photo R340: színes nyomtatás egyszerűen

Laptop

Epson Stylus Photo R340: színes nyomtatás egyszerűen

A hat szín használatával kiváló nyomtatási minőséget biztosító Epson Stylus Photo R340 nyomtatóban olyan új funkciók találnak egymásra, mint a 2,4 colos kijelző, az integrált Epson PhotoEnhance technológia, a CD és DVD nyomtatás, valamint a jól bevált MicroPiezo nyomtatási technológia.

Fontos előny, hogy a memóriakártya-nyílásoknak, a PictBridge, a USB Direct Print, illetve a Bluetooth opciónak köszönhetően a nyomtatáshoz nincs szükség PC-re. Az R340 2006. márciusától lesz elérhető 49.990 forintos áron.


Az Epson Stylus Photo R340 a 2,4 colos folyadékkristályos kijelző segítségével egyszerű képkiválasztást tesz lehetővé. A képek előzetesen megtekinthetők, kiválaszthatók és kivághatók. Magától értetődik, hogy a kiváló képminőséget biztosító, önállóan is működtethető fotónyomtató olyan képszerkesztő funkciók gazdag választékát kínálja, mint a fényesség és a színtelítettség beállítása, továbbá különféle szűrő és layout opciók.

Az Epson Stylus Photo R340 körülbelül egy perc alatt nyomtat ki egy 10×15 centiméteres képet, melynek minősége akár a fotólaborban kidolgozott képekkel szemben is megállja a helyét. A korábbiaknál jobb minőség elsősorban a maximum 3 pikoliteres festékcseppel dolgozó hat különböző színű festékkazettának, a változtatható cseppméretet biztosító Variable-sized Droplet technológiának, valamint az Epson MicroPiezo technológiának köszönhető.

Az Epson új tintasugaras nyomtatója azonban nem csak fényképek nyomtatására képes: az Epson Stylus Photo R340 szöveges dokumentumokat, A4-es képeket, továbbá CD-ket és DVD-ket is tisztán, éles kontúrokkal nyomtat – az olvashatatlanul elmaszatolódott CD-nyomtatás immár végleg a múlté.

A termékhez adott Epson Print CD szoftver segítségével könnyen, gyorsan tervezhetők és nyomtathatók ki a családi ünnepek alkalmával készült fotók, vagy a zenei összeállításokat, illetve digitális albumokat tartalmazó, profi módon megtervezett CD-k és DVD-ROM-ok. A nyomtatáshoz elegendő, ha a nyomtató elején kialakított nyílásba behelyezik a megfelelő médiumot.

Az Epson ezt a nyomtatóját is ellátta a PhotoEnhance technológiával. Az automatikus motívumfelismerő funkció egyedi beállításokat alkalmaz a képélesség, telítettség és a többi tényező tekintetében. Ennek köszönhető, hogy ezzel a nyomtatóval egy kezdő is kiváló eredményt érhet el, legyen az fektetett vagy álló kép, ami az otthoni képkidolgozásnál korántsem elhanyagolható szempont.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés