Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lexmark X8350: tintasugaras irodai multifunkciós eszköz

Laptop

Lexmark X8350: tintasugaras irodai multifunkciós eszköz

A Lexmark bemutatta a Lexmark X8350 felsőkategóriás tintasugaras irodai multifunkciós eszközét (AIO), amely a kis és otthoni irodák (SOHO) felhasználóinak nyújt könnyen használható, kategória-első megoldást – teljesítmény, funkcionalitás és fotófunkciók területén egyaránt.

A Lexmark X8350 kategóriája legelső tintasugaras multifunkciós eszköze, amely egyidejűleg kínál 6 centiméteres színes kijelzőt és memóriakártya-olvasókat a teljes körű fényképkezeléshez, valamint nyomtatást, lapolvasást, másolást és faxot, éppúgy, mint színes dokumentum- és fotókezelési funkciókat.


A Lexmark X8350 üzleti szintű és kategória-első teljesítményt nyújt 25 lap/perc fekete és 19 lap/perc színes sebességével, automatikus lapadagolójával (ADF), amely akár 50 lapot is képes kezelni, lehetővé téve a mennyiségi fax-küldést illetve másolást. Mindezt kompakt méretben kínálja. Mint valamennyi Lexmark nyomtató, az X8350 is kimagasló kezelési komfortot nyújt önálló és számítógéppel összekapcsolt működtetés esetén egyaránt. Gombjaival a feladatok egyszerűen és átláthatóan vezérelhetők.

A Lexmark X8350 csomag része a Lexmark saját Productivity Suite szoftvere is, amely nagyban megkönnyíti számos nyomtatott és elektronikus dokumentum formátum kezelését, beleértve a PDF-ek létrehozását és kezelését, illetve a beolvasott szövegek szerkeszthető formába konvertálását (OCR) is.

A Lexmark X8350 segítségével a felhasználók közvetlenül nyomtathatnak PC-jükről, memóriakártyáikról, digitális fényképezőgépükről Pictbridge-en keresztül, illetve kényelmes USB flash drive-ról. A felhasználók akár közvetlenül az X8350 színes kijelzőjén is könnyedén szerkeszthetik képeiket a vágás, forgatás, színjavítás illetve vörösszem-eltávolítás funkciókkal vagy az olyan népszerű fotóeffektekkel, mint a szépia és antik szürke.

A Lexmark X8350 opcionális vezeték nélküli illetve Ethernet adapterekkel akár hálózatba is köthető, így rugalmasan megválasztható a nyomtató helye a lakásban vagy irodában, hogy több felhasználó is elérje. Az X8350 előreláthatóan márciustól kapható a viszonteladóknál, illetve a szaküzletekben és áruházakban.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés