Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan nyomtassunk még jobb minőségben?

Laptop

Hogyan nyomtassunk még jobb minőségben?

Az Epson bebizonyítja, hogy a minőség és a megfizethető ár megfér egymás mellett.

Az Epson PhotoPack és a MultiPack kellékanyag csomagok segítségével még olcsóbban nyomtathatunk az Epsontól megszokott kiváló minőségben. A cég folyamatos fejlesztésekkel támogatja üzleti partnerei stratégiáját, hisz a legjobb minőség elérése csak eredeti nyomtató, papír és tinta egyidejű alkalmazásával lehetséges.

Vadonatúj Epson Ultra Glossy fotópapír a ragyogó képekért
Az Epson Ultra Glossy fotópapírra nyomtatott képek elsősorban kiemelkedő élességükkel és részletgazdagságukkal hódítanak, korábban ismeretlen minőséget nyújtva. A papír kivételesen élénken ragyogó színeit simaságának, ultrafényes felületének és 300 grammos tömegének köszönheti. Az újdonság 10×15, 13×18 centiméteres és A4-es méretben egyaránt elérhető. Az újonnan kifejlesztett papír, amely különösen alkalmas portrék és tájképek nyomtatására, eredeti Epson tinták használatokor nyújtja a legjobb minőséget..

Új papírok lézernyomtatókhoz
Két új lézernyomtatókba szánt papírral rukkolt elő az Epson. Az Epson Color Laser Coated papírra tökéletes minőségben nyomtathatunk prezentációkat, posztereket, illetve egyéb dokumentumokat ragyogó fehérségének, finom felületének és 103 grammos tömegének köszönhetően. A papírt az Epson AcuLaser C900, C1100, CX11N, C1900, C8500, C8600 és C9100-as típucsaládba tartozó modelljeihez ajánlja.

Ezenkívül az Epson gondola azokra is, akiknek szokatlan méretű nyomatokat kell készíteniük. Molinókat, panorámaképeket és egyéb különleges grafikákat nyomtathatunk a 29,7×120 centiméteres méretű Epson Laser Banner papírra, amelynek tömege 105 gramm négyzetméterenként. A papírt az Epson a C9100-as típushoz fejlesztette ki.

Még nagyobb rugalmasság az új DURABrite Ultra tintákkal
A DURABrite Ultra-val az Epson a tinták új generációját mutatja be. Úgy fejlesztették, hogy az összes nyomtatási követelménynek minél egyszerre megfeleljen a grafikáktól a fényes fotókig, miközben ragyogó, részletgazdag és tiszta képeket ad függetlenül attól, hogy normál, újrafelhasznált vagy fényes papíron alkalmazzák. Az új Epson DURABrite tinták teljesen vízállóak, és a velük nyomtatott képek akár 120 éven át eredeti színeikben fognak tündökölni.

Az Epson DURABrite Ultra speciális gyantaborításában különbözik normal pigmentalapú társaitól, így érve el a képek hihetetlen tartósságát. Az ezzel készült nyomatok erőteljesek, élesek és részletgazdagok. Az Epson DURABrite Ultra tintát csúcsminőségű képek, levelek és dokumentumok nyomtatását teszi lehetővé egyazon eszközön. Az új tintát használják az Epson DX3850, DX4200, DX4850, D68 és D88 nyomtatók.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés