Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nero 7 magyarul

Laptop

Nero 7 magyarul

A közkedvelt CD- és DVD-író alkalmazás legújabb (magyar nyelvű) változata már kipróbálható.

Pár hónappal ezelőtt felbolydult az optikai médiát írni képes szoftverek piaca: a német Ahead bejelentette, hogy komolyabb fazonigazításra készül Nero programjával kapcsolatban. A felfokozott érdeklődés olyan méreteket öltött, hogy a warez oldalakon már a megjelenés előtt is le lehetett tölteni az alkalmazást. Azt az alkalmazást, mely időközben alaposan meghízott, közel egy CD-nyi helyet igényel, ha minden funkciójára igényt tartunk. Maga a Nero Burning Rom, azaz a CD-, DVD-író alkalmazás a winchesteren ennél azért jóval kevesebb kapacitást köt le.

Nemrég megújult a hetes kiadás, így az érdeklődők már a 7.0.5.4 változatot is kipróbálhatják – a szoftver magyar verziója gyors adatátviteli sebességet biztosító Download szerverünkről is letölthető. Ennek részei: Nero Home, Nero Scout, Nero StartSmart, Nero Burning ROM 7, Nero Express 7, Nero WaveEditor 3, Nero SoundTrax 2, Nero Vision 4, Nero Recode 2.

A 7-es Nero Burning Rom alapvető újdonságai közé tartozik a jelenlegi DVD-knél sokkal nagyobb tárkapacitást kínáló Blu-ray korongok támogatása. Nem feledkeztek meg a régebbi szabványok supportjáról sem: mind a DVD-R, mind a DVD+R kétrétegű (dual layer) korongokat támogatja az alkalmazás. Szintén fontos változás, hogy immár az úgynevezett Lightscribe technológiát is ki lehet használni a szoftverrel, azaz – ha erre a meghajtónk képes – az íróval lehet feliratozni a lemezeket, ahelyett, hogy alkoholos filccel vagy matricával kellene bajlódnunk. Támogatja az 5.1-es és 7.1-es hangrögzítést (természetesen csak akkor, ha a technikai feltételek adottak), szerkesztést és keverést; képes HD-s (High Definition) videofile-ok capture-ére, szerkesztésére és exportálására stb.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés