Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elérhető árú Sony miniDV újdonságok

Laptop

Elérhető árú Sony miniDV újdonságok

A 2,5 colos kijelző, a 800 ezer pixeles CCD és a 20-szoros optikai zoom mellett a DCR-HC35E, a DCR-HC24E és a DCR-HC23E egyaránt olyan kiváló Sony Handycam technológiákkal felszerelve kerül a boltokba, amelyek a többi új modellben is megtalálhatók.


A kamkorder LCD-jén található nagyméretű érintőpanelnek köszönhetően mindhárom modell használata nagyon egyszerű. Gyors hozzáférést biztosít például a kívánt felvételi üzemmód kiválasztásához, és jelzi az akkumulátor aktuális energiaszintjét. További hasznos jellemzőjük a képernyő keretén elhelyezett Start/Stop és Zoom gomb, így nem kell levennie tekintetét a felveendő jelenetről, vagy eltakarnia a kezével a monitort ahhoz, hogy ezeket a funkciókat működtesse.

Mindenre kiterjedő Sony minőség – a maximális választási szabadságért
Az összes új modell a már jól ismert STAMINA technológiát alkalmazza, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy soha nem kell lemaradnia arról a bizonyos nagy pillanatról. A DCR-HC23E akár kilenc órányi, az izmos DCR-HC96E pedig mintegy ötórányi felvétel készítésére is képes a P sorozatú InfoLITHIUM akkumulátor egyetlen feltöltésével.

Szintén minden modellben megtalálható a Sony egyedülálló Easy Handycam funkciója, amely egy gombnyomásos hozzáféréssel könnyíti meg a kamera működtetését és a felvételi beállítások elvégzését. Ez a funkció kikapcsolja a menü bonyolultabb elemeit, így a felhasználó könnyen és gyorsan választhat az alapbeállítások elvégzésére szolgáló menüpontok közül, melyek a képernyőn nagy, jól olvasható betűkkel jelennek meg, és még a kezdő filmesek számára is könnyen érthetők.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés