Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető a legújabb 3DMark!

Laptop

Letölthető a legújabb 3DMark!

A 2006-os változat immár gyors Download szerverünk adatbázisából is beszerezhető.

Még a múlt héten jelent meg Futuremark 3DMark szoftverének legújabb változata. Habár a legtöbb felhasználó PC-je még a 2005-ös változatban is csak néhány ezer pontos eredményt tud felmutatni, az újabb videokártyák (és technikák) megjelenése indokolttá tette az alkalmazás megújítását. A 2006-os kiadás már támogatja a Shader Model 3.0-s változatát, a fényviszonyok élethűbb megjelenéséért felelős high dynamic range-et (HDR); illetve a többmagos processzorok teljesítménytöbbletét is képes értékelni.

Visszatér a Proxycon, illetve a 2005-ös változatban már látott Canyon Flight teszt frissített változatával is találkozhatunk majd az új programban. Újdonság a Deep Freeze teszt, amely kifejezetten a Shader Model 3.0-t és a HDR-t hivatott tesztelni az adott konfigurációkon. Érdekesség, hogy a játékbeli mesterséges intelligencia és a fizikai számítások fontosságának elismeréseképpen a 3DMark06 már a CPU teljesítményt is beszámítja az összesített pontszámba.

Három változatban érhető el a szoftver: a Basic Edition mindenki számára ingyenes lesz, az Advanced Editionért azonban már 20 dollárt kell kifizetni. Ez utóbbi egy játszható minijátékot és továbbfejlesztett online eredményböngészőt (resultbrowser) is tartalmaz, mellyel mások eredményeihez hasonlíthatjuk saját számítógépünk teljesítményét. A Professional Edition 500 dolláros áron kerül forgalomba, ezt a Futuremark kifejezetten kereskedelmi felhasználásra szánja.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés