Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sokoldalú Netgear WLAN megoldás

Laptop

Sokoldalú Netgear WLAN megoldás

A Netgear bejelentette a ProSafe Dual Band Wireless Access Point (WAG102) piacra dobását.

A sokoldalú üzleti alkalmazás kiválóan biztosítja a biztonságot, megbízhatóságot és magas teljesítményt a vezeték nélküli helyi hálózatokhoz (WLAN), hogy kielégítse a mobil kis és középvállalkozások igényeit.


Maximális WLAN teljesítményt nyújtva a nagy sűrűségű és interferenciájú környezetben a WiFi igazolt WAG102 egyszerre támogatja az 5 GHz-es és 2,4 GHz-es 54 Mbps rádió jelet, 108 Mbps-t nyújtva mind a 802.11g-ben és a 802.11a-ban akár 128 vezeték nélküli klienshez. A WAG102 megtestesít egy robosztus biztonsági alkalmazást, ami rendelkezik WiFi Protected Access 2 – Enterprise-al (WPA2-Enterprise) és 802.11i-vel.

Ideális video, audio és hang alkalmazások használatához WiFi Multimedia (WMM) támogatással. A WAG102 szintén magában foglalja a Wireless Distribution System-et (WDS) mely támogatja a bridging és repeater módokat.

A ProSafe Dual Band Wireless Access Point (WAG102), két 5dBi-s levehető antennával, lehetővé teszi az univerzális dual-band bemenetet, mely támogatja az összes IEEE 802.11a/b/g klienst és képes akár 108 Mbps adatsebességet lehetővé tenni mindkét sávon. A WAG102 eleget tesz a vezeték nélküli adat titkosítás és felhasználó hitelesítés biztonsági szabványainak WPA-2 és 802.1x támogatással, MAC címhitelesítéssel 256-felhasználó Access Control List-el (ACL), valamint VPN átjároval.

A Netgear ProSafe Dual Band Wireless Access Point (WAG102) 3 éves garanciával jár és 24/7 technikai támogatást élvez, másnapi hardvercserével. A WAG102 már kapható a vezető forgalmazóknál, viszonteladóknál, és e-kereskedelmi oldalakon.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés