Connect with us

Hirdetés

technokrata

Digitális életstílus új köntösben: Apple iLife ´06

Laptop

Digitális életstílus új köntösben: Apple iLife ´06

A frissített csomag az iPhoto, iMovie HD, iDVD és GarageBand szoftverek legújabb változatait tartalmazza; valamint a teljesen új iWeb programot.

Az Apple a Macworld Expo szakkiállítás és konferencia megnyitóján bemutatta digitális életstílus-programjának legújabb változatát, az iLife ´06 csomagot. Ebben bemutatkozik az iWeb, az Apple új, könnyen használható webszerkesztő programja, mely mindenki számára elérhetővé teszi professzionális minőségű weblapok előállítását akár a többi iLife programban előállított digitális tartalomból – zenékből, képekből, rövid videó-klipekből is. Az iWeb is, mint a többi iLife ´06 program, képes szorosan együttműködni az Apple .Mac online szolgáltatásával, így az elkészült tartalom egy kattintással, kényelmesen publikálható az Interneten.

A lényegesen megnövelt teljesítményű iPhoto 6 már akár 250.000 fényképet is képes katalógusában rendezve nyilvántartani, valamint már tartalmazza az új Photocasting technológiát is, melynek segítségével a .Mac rendszeren keresztül közvetlenül lehet a fényképgyűjteményt megosztani barátokkal, ismerősökkel – akár PC felhasználókkal is, önműködően. A képszerkesztő funkciók is lényeges fejlesztéseken estek át: akár 8 képet lehet egy időben megtekinteni, összehasonlítani, az egyes effektek, módosítások hatásait szemrevételezni.

Az iMovie HD 6 új, Apple-tervezésű sablonokat, effekteket is tartalmaz, melyek segítségével könnyedén lehet klipeket, kisfilmeket készíteni. A Corfe Video technológiának köszönhetően az effektek várakozás nélkül, azonnal ellenőrizhetők, módosíthatók. A látványos eredményt új feliratozó rendszer és hangeffektek is segítik. Az elkészült filmeket az új iDVD 6 szoftver szélesvásznú (16:9) és hagyományos (4:3) formátumban is képes videó DVD-re írni, akár az újabb 10 menüsablon felhasználásával is, kiváló minőségben.

Az új Magic iDVD segédprogram néhány kattintás alatt képes egyszerű, de látványos DVD lemezt készíteni a Finder-ben kijelölt filmrészletekből és képekből. A Garageband 3 program már képes professzionális minőségű Podcast adások szerkesztésére is. Az új szolgáltatások közül a kiváló minőségű hangfelvételek lehetőségét érdemes kiemelni.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés