Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Avaya a negyedik legjobb munkahely

Laptop

Az Avaya a negyedik legjobb munkahely

Elkötelezettségben és elismerésekben a legjobb a cég.

Véget ért a Hewitt Inside Consulting idei Legjobb Munkahely felmérése. A megmérettetésen 120 vállalat 33 690 dolgozóját kérdezték meg a cég szakemberei munkahelyükről, két kategóriában. A kis- és középvállalatok versenyében az amerikai tulajdonú Avaya Magyarország Rt. a negyedik helyet szerezte meg.

„Nagyon örültünk annak, hogy a felmérés is megerősítette: cégünknél működik a csapatszellem, jó a munkatársak viszonya egymáshoz és feletteseikhez.” – nyilatkozta a felmérés eredményéről Rohály Gábor, az Avaya Magyarország ügyvezető igazgatója. „Jól tudjuk, hogy a multinacionális környezet távkapcsolatai egy sor igényt nyitva hagynak, ennek ellensúlyaként tudatosan törekszünk a helyi együttműködés fejlesztésére. A Hewitt felmérése fontos és objektív visszajelzés számunkra, tanulságait közvetlenül is hasznosítjuk. Kell egy viszonyítási pont, és ez a felmérés bevált erre a feladatra. A tavalyi eredményeket hasznosítva az idén már a negyedik helyet sikerült elérni, és természetesen az öröm nem feledteti a fejleszteni való területeket. A felmérés másodlagos haszna ügyfélkapcsolatainkban mutatkozik meg. Az ügyfeleink és viszonteladóink – joggal – feltételezik, hogyha egy vállalat az alkalmazottaival emberien és partnerként bánik, akkor velük is hasonlóan jár el.” – zárta szavait az igazgató.

„A kérdések két fő téma köré csoportosultak” – tájékoztat Veres Rita, a Hewitt projektvezetője. Az első kérdéskör azt firtatta, hogy a dolgozók mennyire kötődnek a céghez, az erre adott válaszok 60 százalékos súllyal estek latba az értékelés során. A második kérdéskör az úgynevezett összehangoltsági mutatókat határozta meg. Ez utóbbi a felsővezetők és a beosztott munkatársak válaszainak összhangját jelenti, és az értékelésnél 40 százalékot ért.

Az Avaya a dolgozók elkötelezettségében, a munkakörnyezet értékelésekor, a szakmai fejlődés lehetőségében, és az erkölcsi elismerések területén bizonyult kiemelkedőnek. Különösen figyelemreméltó a dolgozói elkötelezettség mértéke, ami az Avaya esetében 80 százalék, míg a legjobbnak bizonyult cégek átlaga is csak 70. Úgy tűnik, hogy az Avaya Magyarország dolgozói sokkal jobb munkahelynek tartják cégüket az ágazat más munkaadóinál, és nagy elismeréssel nyilatkoztak főnökeikről, a velük kialakított munkakapcsolatról.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés