Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP Deskjet 5940: fotónyomtatáshoz ideális hétköznapi nyomtató

Laptop

HP Deskjet 5940: fotónyomtatáshoz ideális hétköznapi nyomtató

A Hewlett-Packard most debütált HP Deskjet 5940 fotónyomtatója sokoldalú segítőtárs minden olyan család számára, amelynek tagjai gyorsan szeretnének csúcsminőségű fotókat, dokumentumokat – vagy bármilyen más anyagot – nyomtatni.

Sokoldalúsága rendkívüli sebességgel párosul: 30 fekete-fehér vagy 24 színes oldallal készül el percenként. A sokféle papírtípust és méretet támogató eszköz a feladatok széles körével könnyen boldogul, a weboldalak nyomtatásától kezdve az iskolai feladatokon keresztül az üdvözlőkártyák és a borítékcímkék készítéséig.


A nagy teljesítményű HP Deskjet 5940 fotónyomtató 100 lapos papírtálcája használaton kívül praktikusan felhajtható. Az előoldali panelen található ˝nyomtatástörlő˝ gomb az idő- és tintatakarékos működés érdekében azonnal leállítja a nem kívánt feladatokat. A rendszer kényelmes tintakészenléti üzemmóddal, a nyomtatást a betöltött papírnak megfelelően optimalizáló automatikus papírtípus-érzékelővel, és a tintamennyiség csökkenéséről riasztásban tájékoztató tintaszint-kijelzővel is rendelkezik.

Amint neve is mutatja, a HP Deskjet 5940 a fotónyomtatás terén van igazán otthon. Gazdája 27 másodpercen belül lenyűgöző fotóminőségű nyomatokat készíthet a fekete és a háromszínű patron, vagy a háromszínű és a fotópatron segítségével. Az utóbbi kombinációval készített képek nemzedékeken át ellenállnak a fakító környezeti hatásoknak. Korlátozott ideig érvényes, rendkívüli promóciója keretében a HP a fekete és a háromszínű tintapatronok mellett fotópatront is szállít új nyomtatója csomagjában.

A HP Deskjet 5940 fotónyomtató több kényelmi jellemzőt is felvonultat. Előoldali porttal támogatja a PictBridge technológiájú fényképezőgépeket, HP Real Life technológiáival pedig lehetővé teszi többek között a vörösszem-effektus automatikus eltávolítását és a képek fényviszonyainak korrigálását (HP Adaptive Lighting). Ez utóbbi alkalmazás előhívja a fotókon az árnyékos vagy gyengén megvilágított területek részleteit. A HP Image Zone szoftver segítségével a felhasználó gyorsan és egyszerűen elvégezheti személyi számítógépén a fotók szerkesztését.

A HP Deskjet 5940 fotónyomtató minden szabványos papírmérettel boldogul (10×15, 13×18 és 10×30 centiméter – egészen a 215×610 milliméteres nagyméretű panoráma formátumig). A HP új fotócsomagjai képenként 30 euró centre mérséklik a fotónyomtatás költségét.

Ha alkalmanként csupán néhány dokumentumoldal, vagy a barátoknak, családtagoknak szánt fotók gyors kinyomtatása a feladat, a család keresve sem találhat a HP Deskjet 5940-nél praktikusabb, sokoldalúbb megoldást. Az új fotónyomtató 2005. szeptember 15-én kerül piacra, 99 eurós ajánlott végfelhasználói áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés