Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP Deskjet 5440: élvezetes otthoni fotónyomtatás

Laptop

HP Deskjet 5440: élvezetes otthoni fotónyomtatás

A HP nemrég bemutatott, sokoldalú HP Deskjet 5440 fotónyomtatója megkönnyít gazdái számára a csúcsminőségű, tartós fotók és dokumentumok otthoni nyomtatását.

Ez a rendszer kimondottan azoknak a felhasználóknak készült, akik szívesen megosztják fotóikat barátaikkal, és a lehető legegyszerűbben szeretnének nyomtatni. A HP Deskjet 5440 fotónyomtató éppoly könnyedén nyomtatja ki képeiket, mint leveleiket, e-mail üzeneteiket, képeslapjaikat vagy üdvözlőkártyáikat.


A lenyűgöző sebességű nyomtató 27 másodperc alatt elkészül egy 10×15 centiméteres fotóval. Felhasználói a 10×15 centiméteres fotópapírtól a nagyméretű panorámapapírig (215×610 milliméter), bármilyen formátumra nyomtathatnak. HP Vivera tintákkal készített négy- vagy hattintás képeik nemzedékeken át ellenállnak a fakító környezeti hatásoknak.

A HP Deskjet 5440 fotónyomtató HP Real Life technológiákkal dolgozik. Ezek az automatikus segédprogramok lehetővé teszik a képek minőségének további javítását: például a vörösszem-effektus eltávolítását, vagy – a HP Adaptive Lighting jellemzővel – a rossz fényviszonyok között készült, sötét képek világosítását.

A PictBridge technológiájú fényképezőgépek az eszköz előoldali portjához csatlakoztathatók – anélkül, hogy ehhez a felhasználónak be kellene kapcsolnia számítógépét. PC használata esetén a HP Image Zone szoftver támogatja a képek gyors és egyszerű szerkesztését, archiválását és e-mail útján történő megosztását.

A kiváló minőségű fotókat nyomtató HP Deskjet 5440 rutinfeladatokhoz is ideális. A weboldalaktól kezdve az iskolai feladatokon keresztül a profi színvonalú üzleti dokumentumokig és színes grafikákig, minden anyagot tisztán és élesen készít el. Maximális nyomtatási sebessége 22 fekete-fehér vagy 21 színes oldal percenként.

Kényelmi jellemzői közül említést érdemel még a tintakészenléti üzemmód és a papírpazarlást minimalizáló ˝nyomtatástörlő˝ gomb. A tárolást és a szállítást felhajtható 100 lapos papírtálca teszi még egyszerűbbé. A HP Deskjet 5440 fotónyomtató 2005. szeptember 15-én kerül az üzletekbe, 22.990 forintos ajánlott végfelhasználói áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés